Gode julefilm der får dig i julehumør

Glædelig jul!

missjeanett-soester-juleaften-jul-alene-blogger-odensebloggers

Selvom der ikke er så meget af julen 2017 tilbage, så vil jeg alligevel ønske jer en rigtig glædelig jul! Jeg håber, at I alle har haft nogle gode dage – også jer hvor familien måske gakker lidt ud (don’t worry, julen er snart slut!), jer der har siddet alene og selvfølgelig også jer, hvor alt har været dejligt. I år hører jeg til sidste kategori. Jeg havde en lidt hård dag lillejuleaften. Tim og jeg var gået lidt galt af hinanden dagen før (ikke noget alvorligt – vi var gode venner igen, men jeg var bare ked af det efter episoden) .En klassisk kommunikationsfejl mellem os og hvor jeg var bare rigtig ked af det. Normalt er jeg hende, der bliver rigtig sur efter sådan noget, men jeg blev bare voldsomt ked af det og det kunne jeg ikke helt lige finde ud af at komme ud af. Det slugte lidt lillejuleaftensdag, desværre. Til gengæld vågnede jeg rigtig glad op d. 24. og vi havde en helt fantastisk dag og aften sammen med min søster og svoger. Jeg laver et indlæg med alle mine juledage i morgen, men indtil da får I lige et “3 x Drevsfeldt”-selfie, som jeg kalder det. Her havde jeg lige lavet julecocktails til de voksne, mændene pillede kartofler og damerne holdt øje med alt kødet i ovnen.

I dag har vi huset fuld af mænd, der gerne vil overtage verdensherredømmet (læs: de spiller Risk). Vi skal bare have rester (tænker at lave biksemad af alle juleresterne) og ellers har jeg lovet Bella at bruge eftermiddagen sammen med hende og hendes nye dukkehus (reklamelink).

Jeg fik desværre ikke taget outfit-billeder juleaften, men vi har taget et fællesbillede, som vi plejer (I kan se det fra sidste år her), så der kan I se vores outfits lidt bedre. Jeg havde denne her på, min søster var iført den her smukke blå kjole fra Whyred (reklamelink) og Bella havde denne fra MarMar på (reklamelink). Både min søsters og Bellas kjole er nu på udsalg. Begge ville fungere rigtig fint til nytår også!

Nyd det sidste af julen! <3

Merry Christmas! I hoped that you’re having a great one. Christmas is almost over and mine has been so great this year. I’m gonna write about all my Christmas days tomorrow, but until then I just wanted to share this selfie of me, my sister and Bella from Christmas Eve. Today Tim has a lot of guys over who wants to take over the world (they’re playing Risk) and I promissed Bella that we’re going to play with her new dollhouse (adlink). Have a great day and Merry Christmas once again <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode julefilm der får dig i julehumør