Filmanmeldelse: Tully

Birthday girl (og en nyhed!)

sulkendrup-jaettestue-fynske-fortidsminder-missjeanett-blogger-ellos-sommerkjole-summer-dress-min-weekendFødselsdagsbord til havefest

34. Nogle ville have krise – jeg har ikke skænket det en tanke. Flere gange har jeg hørt, at 30erne er et rigtig godt årti og indtil videre er jeg enig. Man hviler endnu mere i sig selv, mange ting i livet “falder på plads” og generelt er man bare bedre til at mærke efter – og mærke sig selv.
Jeg elsker at have fødselsdag og i dag er ingen undtagelse. Heller ikke selvom morgenmaden er blevet indtaget alene (Bella og Tim sang dog fødselsdagssang for mig i morges). Jeg bliver dog fejret senere, hvor vi snakker om, først at lave lagkage sammen i eftermiddag og senere indtage min fødselsdagsmiddag som en pinic på stranden i Kerteminde. Og så glæder jeg mig til at få gave(r ?). Jeg holdt havefest for mine piger i lørdags og det var mega hyggeligt. Der kommer et indlæg om festen i denne uge.

Og jeg beklager regnen i morges, men til mit eget forsvar, så er jeg ikke født om morgenen (først omkring kl. 21 om aftenen – jeg startede livet som B-menneske og er bare fortsat 😉 Er det ikke sjovt – Tim aner ikke, hvornår på dagen han er født. Hvordan kan man ikke vide det?!) og samtidig er det nu solskin og lækkert vejr her i Odense igen.

Dette næste fødselsdagsår byder på mange forandringer og store begivenheder. Den første deler jeg med jer snart – jeg har nemlig fået job. Fuldtidsjob – og jeg starter lige om lidt. Jeg glæder mig helt vildt og det er en forandring, som jeg længe har haft lyst til og brug for. Noget struktur i hverdagen og kollegaer har jeg længe ønsket og sukket efter. Men mere om det i sit eget indlæg. Det kommer nok i næste uge.

Kan I have en dejlig mandag! <3

I’m turning 34 today and I’m loving it. So far I’m spending the day alone (although Tim and Bella did wake me up this morning while singing “Happy birthday”), but later we’re gonna make birthday cake (layercake) and eat a pinic dinner at the beach in Kerteminde. The weather here in Denmark is lovely!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

21 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke smukke fødselar:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Kæmpe tillykke med fødselsdagen. Lyder som alle tiders fejring😊 jeg fylder 34 om to en halv måned og ja det er altså helt okay!
  Og tillykke med job, det er da så dejligt for dig. Glæder mig til du fortæller mere om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tillykke med dagen, og ja 30erne er da bare et super årti.
  Den der high pony, er altså ret kæk til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Tillykke med fødselsdagen – og nyt job! 😊 Håber det bliver super for dig. Er helt med på vognen i forhold til struktur og kolleger. Sådan er jeg klart også mest tilpas.

  Nyd resten af dagen! 👍🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Kirsten! Ja, jeg kan mærke at jeg virkelig har manglet det i et stykke tid. Friheden var god for mig i starten og jeg nød den – men nu er det struktur, kollegaer og fast løn jeg higer efter. Det bliver mega godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt 😀 Dobbelt tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykkke med fødselsdagen🇩🇰 Og tak for det fine vejr. Er helt sikker på at det med regnen skyldes nogen andre😏

  Og spændende hvad du skal i gang med på fuld tid.

  Fortsat go’ dag/aften

  Dbh
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha ja skal vi ikke aftale, at regnen er andres skyld? 😉 Og mange tak! Du må også have en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Stort tillykke med fødselsdagen og dit nye job! Hvor lyder det dejligt for dig 🙂
  Nyd dagen med Tim og Bella!
  PS. Glæder mig sådan til at høre om Skotland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Julie! Der kommer mere om Skotland i løbet af næste måned <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Stort tillykke med både fødselsdagen og job! Glæder mig til at høre mere om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Jeg glæder mig også til at fortælle mere 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stort tillykke med fødselsdagen søde Jeanett – og det nye job 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jobbet 👏🏼🎉😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Simonsen | Flyv med mig

  Stort tillykke med både fødselsdag og job! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmanmeldelse: Tully