Det græske ø-liv

Nyt på væggene i stuen og på Bellas værelse

Desenio børneværelse solsystemDesenio Mars plakat

Boss Lady plakatSolsystem plakatLyserød palme plakatMars plakat

Reklame for Desenio

Inden jeg tog på ferie, fik jeg givet nogle hjørner af vores hjem en lille opdatering. Det trængte simpelthen bare lidt. Især var jeg gået hen og blevet lidt træt af de billeder, vi havde hængende ude i vores spisestue. Pigerne skal jo dele værelse fremadrettet (man kan dog ikke anklage Flora for at være der særlig meget endnu, ha ha), men indtil Flora for alvor gør sit indtog, så syntes jeg, at Bella lidt endnu skulle kunne mærke, at det primært er hendes. Derfor har jeg skiftet de gamle pussenussede plakater ud med nogle, der egner sig bedre til vores store pige. Der er sket rigtig meget i hendes liv det sidste halve års tid; hun er gået fra at være enebarn til at skulle dele os og i samme periode har hun sagt farvel til børnehaven, de gamle venner og hej til et helt nyt og meget stort kapitel; skole! Hun er fysik måske bare vokset et par centimeter, men mentalt er hun nok en meter større. Og jeg fatter det slet ikke! Samtidig er det tydeligt, at hun er begyndt at have områder, som hun interesserer sig mere for end andet. Et af dem er sjovt nok et emne, som jeg også altid har fundet meget interesserant: rummet, stjerner, planeter, rumrejser og alt det der hører til den kategori. Derfor måtte jeg klikket plakaterne med vores solsystem hjem og den smukke plakat med Mars. Begge plakater har allerede affødt mange samtaler og snakke; Bella bruger plakaten med solsystemet til at øve sig på alle planeternes navne (jeg synes dog, at Pluto mangler. Jeg har aldrig tilgivet de der kloge hoveder, der fjernede Plutos status som en planet. Du vil altid være en planet i min verden, Pluto! #jesuispluto). Vi taler også en del om Mars, da jeg har fortalt hende, at det er den planet, som nok er den næste vi mennesker kommer til at lande på. Hun finder det utroligt fascinerende! Hun har også spurgt, om hun ikke må få flere plakater som den af Mars med de andre planeter og jeg har lovet hende, at denne plakat med jorden er den næste vi tilføjer til hendes væg.

Jeg har krydret det hele med en Boss Lady, de smukke palmer og så kunne jeg ikke stå for Desenios personlige plakater. Nærmere bestemt den herunder, hvor dét at være storesøster nogle gange, er bedre end at være en superhelt – og så er Bellas navn tilføjet under. Det er da for fint og I skulle seriøst have set det ubeskrivelige smil, hun sendte mig, da jeg læste, hvad der stod på plakaten. Hun blev så glad og helt vildt stolt. Min mission med at købe den til hende; completed <3 Den plakat kan I finde lige HER

Desenio personlige plakater

Desenio Lissabon - Desenio palme

Lissabon plakatPalme plakat

Som nævnt, så har jeg også udskiftet to plakater i vores spisestue med lidt nyt. Jeg valgte den øverste plakat af Lissabon, både fordi jeg synes, at den er pæn, men også fordi Lissabon jo betyder noget helt særligt for mig og Tim, da det var der, Tim friede til mig. Nu kan den hænge der og minde os om det hver dag – og det er jo ikke dårligt! Den grønne palmeplakat valgte jeg primært, fordi jeg synes, at det er en pæn baggrund for min rigtig (banan)palme at stå ved siden af. Nu har den også fået en ven i billedeform, ha ha!

I finder Desenios kæmpe udvalg af plakater lige HER og husk at I nemt kan købe rammer med det samme, som passer til. Alle rammerne her i indlægget er også købt hos Desenio.

I’ve bought some new posters from Desenio. I love all the space related posters for Bellas room (she’s so into that stuff these days) and the Lissabon poster in our dinning room to reminds us of where Tim proposed to me <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Lea

  Den plakat til Bella med superhelte-sammenligningen er jo genial! Det er jo så vigtigt at føle sig værdsat og at ens indsats bliver set, jeg er sikker på at det er noget hun vil tage med sig. Rigtig fin idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den faldt jeg også bare for med det samme <3 Synes nemlig at man lige skal huske den store – hun kan hurtigt blive glemt, når der er en lille ny i huset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Har jeres hus ‘kun’ to værelser, udover stue, så flora og bella skal dele fremover også? Eller hvad er jeres fremtidige planer med børnenes værelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det har kun to, men to KÆMPE værelser. De kommer til at dele nogle år og så har vi nogle muligheder. Vores stue har oprindeligt været tre rum, så lige nu er vores plan, at inddrage et af de rum fra stuen og lave det om til vores soveværelse, så pigerne får hver deres værelse ovenpå. Og så vil vi åbne op i den anden side af stuen ud til køkkenet. Så pigerne skal dele værelse nogle år, men på den lange bane får de hver deres værelse. Vi venter bare lidt med at gøre noget ved det, da der går længe inden Flora vil gøre brug af et værelse og Bella glæder sig faktisk til at de skal dele.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det græske ø-liv