April shopping cravings

Hjælp til den gode kaffe

Caffi kaffefilter til stempelkande

Reklame for Caffi

Vi er vist langt fra de eneste, der får hygget lidt ekstra i øjeblikket – og hyggen består tit af “noget lækkert” med en kop kaffe til. Alle jer der ofte bruger en stempelkande til kaffe, kender nok godt irritationen over kaffegrums. Det kan både forvilde sig op i selve kaffen (og det er ikke særlig lækkert at drikke) og rengøringen af kanden bagefter er også lidt træls. Jeg anede faktisk ikke – indtil for få uger siden – at man kan få kaffefiltre, der passer til stempelkande, men nøj hvor er det smart.

Det er der flere fordele ved:

  • ingen kaffegrums i kaffen (så kaffeoplevelsen er bedre)
  • nemmere rengøring af selve stempelkanden efterfølgende
  • ingen grums ender i afløbet i vasken. Det hjælper hele afløbssystemet, stopper ikke vasken til og kaffegrums ender heller ikke hos rensanlægget i byen (som i sidste ende brænder alt af, der ender i afløbene). Filterene fyldt med kaffegrums kan puttes i affaldsspanden med madrester (ift. affaldssortering, som vi netop har fået her i Odense)

Caffi laver filtre i forskellige størrelser (det gøres op i antallet af kopper kaffe), så de passer både til selskabets og stempelkandens størrelse. Det er ret nemt at bruge og i dag ligger der en video i mine stories HER på instagram, hvor jeg viser, hvordan de bruges. Det er virkelig ret nemt!

De kan købes HER og I kan se deres andre forhandlere på listen HER

Caffi kaffefilter til stempelkande

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April shopping cravings