Outfit of the day #473: Lockdown vol. 2

Et lille stykke af Skotland i hjemmet

Posterlounge Skotland

Old Man of Storr HER – Eilean Donan slot HER – Three Sister of Glencoe HER
Sti på Isle of Skye HER – Quiraing på Isle of Skye HER – Kilt Rock HER

Reklame for Posterlounge

Bella og jeg havde tidligere i dag en snak om, hvor meget vi begge savner at rejse. Snakken drejede sig selvfølgelig også ind på, HVOR vi så godt kunne tænke os at rejse hen, når verden engang er tilbage til normal igen. Bellas krav var, at destinationen havde varme og en pool hun kunne svømme i hele dagen. Hun spurgte mig, hvor jeg gerne ville hen og jeg kunne kun svarer en ting: “Mor savner Skotland. Faktisk ville jeg hellere til Skotland end ligge ved en pool lige nu”. Bella fik vist fremstammet et meget højlydt “HVAD?”, men det er virkelig sådan, jeg har det for tiden. I ved jo alle, hvordan jeg har det med verdens smukkeste land. Det er rendyrket savn helt ind i hjertet.

Derfor var det faktisk ikke så svært at finde på, hvad jeg skulle dekorerer væggen over vores skrivebord med, da webshoppen Posterlounge spurgte, om vi skulle lave et samarbejde sammen. Jeg søgte lidt rundt inde på deres webshop (som seriøst har et af de mest vanvittige udvalg, jeg nogensinde har set) og jeg faldt ret hurtigt over en plakat med noget landskab fra Skotland. Jeg skyndte mig straks at skrive forskellige steder i Skotland i deres søgefelt og så væltede det ellers frem med smukke, smukke plakater derfra. Jeg endte med disse seks plakater, men jeg kunne sagtens have valgt SÅ mange flere. Jeg overvejede blandt andet denne og den her også.

Jeg synes simpelthen, at væggen er blevet så fin og jeg overvejede at fremkalde nogle af vores egne billeder fra Skotland, hvor vi selv er på, og så blande dem ind i mellem de store smukke landskaber her. Det ville være sådan et fint mix og ville føles utroligt personligt.

Hvis I skulle have lyst til at hænge lidt nye ting op på væggene derhjemme (især i disse Corona-tider, hvor vi glor på de samme vægge hele tiden, haha), så må I shoppe med rabat hos Posterlounge med en rabatkode, jeg har fået lavet. Koden hedder JEANETT15 og giver (hvis I ikke skulle have gættet det) 15% rabat på alt hos Posterlounge (dog ikke på gavekort). Rabatkoden virker fra i dag og til d. 6. februar 2021.

Der er et KÆMPE udvalg derinde og selv hvis I ikke er til billeder af smukke Skotland, så er jeg sikker på, at I kan finde noget andet derinde. De har for eksempel en hel kategori med filmplakater (der er også TV-serier i samme kategori. Jeg så blandt andet en del FRIENDS), hvor jeg også sad længe og kiggede. Der var både helt gamle film, nye og dem til børnene. Jeg ledte selv efter noget fra Call me by your name, men fandt ikke lige noget. Sig meget gerne til, hvis I ser derinde, fordi så skal jeg lige have lagt en bestilling igen.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #473: Lockdown vol. 2