Kærlighed & Kommunalvalg #5

ASOS cravings

ASOS cravings
1. ASOS buksedragt £50 HER   2. ASOS kjole £40 HER   3. Selected kjole £45 £14 HER   4. Selected kjole £65 £32.50 HER   5. ASOS kjole £65 HER   6. ASOS kjole £55 HER

Åhh jeg er inde i en periode, hvor jeg bare har lyst til at købe det meste af ASOS. Normalt svinger det lidt, men pt skal jeg dagligt styre mig for at det ikke går galt. Alle 6 overstående ting må gerne flytte hjem til mig asap. Især buksedragten nr. 1 og kjolen nr. 6. Og så er jeg også svært fristet af at kjolen nr. 4, som jeg jo har blogget om før, nu er sat ned til halv pris.
ASOS kører i øvrigt med 3 rabatkoder for tiden. I kan se dem herunder:

Shop for min. 1000 kr og få 150 kroners rabat med SPARE150
Shop for min. 1200 kr og få 200 kroners rabat med SPARE200
Shop for min. 1500 kr og få 300 kroners rabat med SPARE300

De gælder kun til lørdag ved midnat, så skynd jer at shoppe på ASOS HER.

Hvis I ikke lige er til ASOS, så har jeg netop også lagt en masse nyt op på min Tictailshop HER. Og alle priser er inkl porto!

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

  • Det kender jeg godt 😀 Jeg er pt. inde i en periode, hvor jeg har lyst til at købe mig fattig i nyt lækkert varmt vintertøj. Hele tiden.
    Men måske jeg skulle købe kjole nr. 4? Jeg har kigget på den flere gange, og hvis den er på tilbud nu… Den er så fin, lidt Ganni-agtigt i stilen, synes jeg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

    Fine sager:), jeg er også svært fristet af kjole nr. 4, tror farven vil stå godt til mit kobberfarvede hår, og de udskæringer er så fine, men havde ellers bestemt mig for at holde igen med shopping det næste stykke tid, så ved ikke rigtig…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, nr. 6 er jo helt uimodståeligt fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed & Kommunalvalg #5