Sonia Rykiel pour H&M - part 2

Dubai: Day 1

I finally got the chance to say hi to you guys! We have had a great first day here in Dubai. We went to the beach, did a bit of shopping (I love Forever21!!), saw the tallest building in the world and ate sushi for dinner. All in all a great day. The weather here is great, but it feels weird to walk around in my summerclothes. But it feels good 🙂 Hope you’re all doing great!

———————————

Saa fik jeg endelig tid til, at sige hej til jer! Igaar var godt nok en lang dag. Vores fly blev forsinket mere end 1,5 time pga for meget sne i DK og flyet skulle de-ice’s flere gange inden take-off. Men frem kom vi og solen var lige gaaet ned hernede, da vi landede. Lidt nederen – jeg hader at ankomme til et land om aftenen. Alt virker saa scary og man faar ikke et rigtig indtryk af stedet. I dag har derfor foerst vaeret vores rigtige “Day 1”. Vi startede dagen paa stranden (surealistisk at ligge i bikini, naar man kommer fra sne), derefter tog vi hen til Burj Kalifa (staveplade) som pt. er verdens hoejeste bygning. Det er den bygning der er bag mig her paa oeverste billede (eller det nederste af den – i skal nok faa andre billeder senere!). Bagefter tog vi i Dubai Mall som er det stoerste shoppingcenter hernede. Det har ikke mindre end 1500 butikker (“I’m a kid in a candystore”). Her fik vi shoppet lidt (Jeg ELSKER Forever21!!) indtil Hr. Kaereste var traet af det (som i kan se paa nederste billede). Vi spiste aftensmad paa Yo!Sushi og sluttede af med et springvand -og lysshow. Vi er lige kommet tilbage hotellet og skal bare slappe af. Haaber i passer paa DK imens vi er her.

Mht til shopping saa er det indtil videre blevet til en nederdel, et par sko (sorte wedges) og en blaa buksedragt med korte ben.

EDIT: De to nederste billeder er blevet lidt presset sammen fordi de var for store – saa de ser lidt brede ud. Fixer det paa et andet tidspunkt.


Hr. Kaereste gider ikke mere shopping i “New Look” -men tjek lige hvor mange sko der er!! Jeg var i tvivl om de to par der staar ved siden af ham. So far har jeg ikke koebt nogle af dem.

14 kommentarer

 • Man bliver jo sleeet ikke misundeligt, når du står i sommertøj. Og man selv sidder i Jylland og ikke magter gå udenfor pga. sne, sne og lidt mere sne. Nyd det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ CamillaHaha det forstaar jeg godt! Jeg savner slet ikke sneen lige nu. Her er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • looks like u r having fun! I am in awe of the picture of the store with all those shoes! looks like u could walk away with tons of amazing shoes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, du sælger Dubai ret godt! Sol – og det ultimative shoppingcenter! Slog det lige op på nettet; man kan jo bruge et år derinde!Hvodan er prisniveauet dernede?Og god ferie. Jeg er virkelig, virkelig misundelig…MvhMettewww.modedullen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  I dont wanna know!!! :)(God ferie!):)Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg elsker når kærester har tålmodighed til at vente mens man shopper! ;DDa jeg var i london tog min kæreste bare musik i ørene mens jeg kiggede i forretningen, det ikk til at klage over 😀 haha.Christina/Wemaketherules.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dreas; stakkels stakkels tim!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ TashaYeah, you could. You actually have to be carefull not to buy too many shoes so they wont fit in your suitcase haha.@ MetteHehe her er virkelig ogsaa dejligt! Prisniveauet er en lille smule billigere end DK. Men ikke sindsygt meget. H&M koster naesten det samme. Men en lille besparelse er der… :)@ KiaHaha mange tak! Det er skoent at slippe for sne en uges tid :)@ ChristinaHaha det goer min ogsaa! Eller ogsaa optager han underlige drengroevs-videoer med vores videokamera. haha@ KatMen heldige Jeanett (jeg har begraenset mig til et par sko… indtil videre 🙂 haha). Hils Dreas – KYS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe, ja heldige jeanett;) og heldige kat! får et skud sol gennem dine billeder og glæder sig til rom;) har endelig besluttet os for et hotel, men det kan du høre om når du kommer hjem! hvornår lander i egentligt?skal hilse igen!miss u!KYS!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • New Look er niice, jeg er vild med skoene derinde! :)YO!Sushi er så sjovt synes jeg, elsker hvordan det bare er så weird at få mad på rullebånd 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækker buksedragt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • øøøj, det er jo et sko-paradis! misundelse her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • btw, så sidder jeg lige nu under dynen og læser og er sindsygt misundelig på dig!!! der kommer mere sne i dag:( magter det ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ KatEr glad for at du faar lidt sol igennem billederne. Her er skoent! Svarer dig lige paa facebook 🙂 Miss you too@ TineJa, New Look rocks! Haha ja Yo!Sushi er helt klart underholdende.@ AnonymMange tak :)@ ChristinaDer var rigtig mange laekre sko!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sonia Rykiel pour H&M - part 2