Søndags wokmad

Asos efterårskjole

Jeg sidder seriøst lige nu og kæmper med at holde mine øjne åbne. Jeg er SÅ træt. Var oppe i nat til kl. 02 for at pakke ting i flyttekasser – vi får nemlig nøglen til den nye lejlighed senere i dag. Og så skulle jeg så op kl. 8 i morges, da skolen jo ikke holder fri bare fordi man skal flytte. I kampen om at holde mig vågen her midt i timen (hvor jeg egentlig burde koncentere mig om at lære programmet Indesign at kende), så sidder jeg og kigger på netshops og faldt lige over denne kjole fra Asos. Synes den har nogle lækre farver som ville være fine her til efteråret – især stylet med strømpebukser og en cardigan i efterårets trendy brune nuancer. Og den er heller ikke så dyr! Den kunne jeg altså godt finde på at snuppe, når der går løn ind i morgen. Nu vil jeg smutte tilbage og se om jeg kan koncentere mig om det der Indesign…

I’m in school right now (trying to learn the program Indesign) and I’m so tired. I was up until late last night packing stuff down so we can move some things today when we get the key to our new apartment. While trying not to fall to sleep I’m surfing around on netshops and I found this dress from Asos. I like the colours and it would be pretty for fall styled with brown/camel items. And it’s cheap too!

5 kommentarer

 • Den er virkelig flot og perfekt til efteråret! :)Jeg kender alt til at burde følge med i undervisning, lige nu læser jeg blogs i stedet 😉 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MichelleHehe det gør jeg også. Så jeg er dobbelt-slem -både netshops OG blogs. Ups 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • k

  Haha, man kan altid finde noget bedre og lave hvis man er i skole og man keder sig lidt :-)Men synes kjolen er virkelig cool.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ kJa, det er nok rigtigt. Især når man er meget træt – så har man ikke rigtigt energien til at koncentere sig en masse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er den bare lækker.desværre er skinnende stoffer kke mig, da jeg synes den fremhæver min mave så jeg ser tyk ud 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags wokmad