Outfit of the day # 91

H&M Home store launch

H&M Home store launch

I tirsdags var jeg som fortalt til H&Ms Home Store åbningsfest. H&M har i et stykke tid solgt deres home items (håndklæder, sengetøj, puder osv) via deres hjemmeside, men nu har de åbnet deres første fysiske Home store i Danmark. Den ligger på Amagertorv i KBH – men med indgang fra Læderstræde. Jeg var der sammen med min veninde Kat og mange andre bloggere (bla. Whynotblog-pigerne, Kia, Katrine, Mikkel, Momo og Maria) – og en masse, masse andre mennesker. Der var packed inde i butikken! H&M forkælede alle med Moët champagne, søde tjenere og meget fancy snacks! Alle vi bloggere fik desuden lov til at vælge en ting gratis + vi havde 25% rabat på hvad vi ville købe udover. Jeg valgte noget sengetøj som min gave og så købte jeg et badeforhæng og nogle håndklæder. Jeg skal nok vise jer det i et seperat indlæg. Jeg tog også hjem med en anden “gave” – inde i butikken fik jeg mit første bistik ever…. nøj, sådan noget gør naller! Godt at jeg var lidt tipsy fra en masse gratis champagne ellers havde jeg sat mig ned og tudet. De sidste to dage har mit lår været rødt og blåt – og klør en del. Lad os håbe der går 26 år inden jeg igen får et bistik! Home butikken åbner iøvrigt i dag (26/8 2010) kl. 10.00.

Billederne er en blanding af mine egne og et par stykker jeg har lånt af Nicklas.

Pictures from the H&M Home store launch that I attended 2 days ago with a lot of other bloggers and free champagne. It is the first actual Home Store in Denmark and it’s opening today.

H&M Home store launch
Moët champagne og lækre snacks – denne her var tun tartar med bla kapers, perleløg og spiselige blomster

H&M Home store launchH&M Home store launch
Super smart shopping koncept: Du snupper denne metal-shoppingkurv…

H&M Home store launch
… og så snupper du magneter med billeder af det du gerne vil købe og tager det med op til kassen, hvor de så finder tingene til dig på lageret. Rigtig smart system og så slipper man for at rende rundt og bære på puder, tæpper osv.

H&M Home store launch
Bloggernes “bord” – sjovt nok flydt med en masse glas…

7 kommentarer

 • Jeg synes også, at det virker som et smart system MEN hvor mange magneter er der af hver? Jeg tænker, det må være lidt træls, hvis man har udset sig en pude f.eks. og en anden så snupper magneten for næsen af én 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MarianneDer er massere af magneter af hver. Og magneterne sættes jo tilbage når du har købt – du køber ikke magneten med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OK, det er nemlig svært at se om der hænger én eller mange, og var godt klar over, at man ikkr får mageneten med, men hvis der kun var én ville det jo være lidt træls at skulle vente på at den blev hængt tilbage 🙂 Men det er er super koncept, og lækkert at man endelig kan se og føle på tingene inden man køber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super smart system! De er da også så kloge de svenskere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MarianneDer er massere! Så det burde ikke blive et problem medmindre alle i KBH shopper derinde samtidigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MarianneDer er massere! Så det burde ikke blive et problem medmindre alle i KBH shopper derinde samtidigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også forbi og fik mig en lækker kaffe fra Cafe Europa og en af de grå puder, så måtte jo lige købe endnu en, så den ikke fylder alene i mit hjem :o)Jeg købte ikke så meget ellers, da jeg kort forinden havde shoppet en del af deres ting, pr. website.Synes det var et meget smart system, de havde fundet på.*N.xeniawww.nxenia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 91