Rejse-overvejelser

Til den første…

Til den første...

… skal jeg vist lige ha’ afgivet en ordre på Asos. I starten af november holder Hr. Kæreste og jeg noget indflytter-tamtam og til det ville den sorte kjole til venstre være perfekt! Den ville jeg sikkert også få brugt til en af sæsonens julefrokoster efterfølgende. Den navyblå kjole til højre ville være en lækker hverdags kjole med et par strømperbukser og mine wedges. Bliv ikke overrasket, hvis jeg køber de to her, når vi når d. 1. Priserne er iøvrigt ganske okay: Den sorte kjole koster 235 kroner og den blå (som også fås i grå) står til ca. 410 kroner.
Kan I lide dem?

Find den sorte her og den blå her.

When payday is here (which is friday) then I think I’ll make an order on Asos.com. I’m especially considering these two dress. I would use the black one for me and Mr. Boyfriends housewarming party and the blue one for school. Find them here

bloglovin
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rejse-overvejelser