Adele

Summer whites

Summer whites

Reklamelinks markeret med *

1. ASOS summer medi dress* £30   2. CLUB L. tailored dress* £35 £25   3. TOPSHOP wrap dress £68   4. ZARA frilled dress 299 kr   5. ASOS pleated dress* £40   6. BOUTIQUE BY JAEGER stripe prom dress* £180   7. GINA TRICOT felicia dress 199 kroner   8. H&M dress 299 kroner   9. MANGO sixty dress 599 kroner   10. RIVER ISLAND short lace dress* £44.99

Flere af jer har spurgt mig om jeg ikke vil komme med bud på sommerkjoler og det vil jeg da super gerne. Det er jo ingen hemmelighed at jeg har en svaghed for kjoler (og sommer!), så jeg griber enhver mulighed for at gennemtrævle webshops for fine kjoler. Jeg har valgt kun at vise hvide kjoler i dette indlæg, da “all-white” er en af de store trends denne sommer udover colour-blocking. Desuden er i sikkert flere kommende studenter derude som er på jagt efter en hvid kjole til jeres translokation (overrækkelse af eksamensbeviset). Der plejer hvide kjoler ihvertfald altid at være et hit. Jeg har faktisk selv købt en af kjolerne her fra collagen – kan i gætte hvilken? 🙂

Some of you asked me to blog about summerdresses so this entry is dedicated to white summerdresses. I actually bought one of these… can you guess which one? 🙂

bloglovin

39 kommentarer

 • Oh my, kjole nr. 2 er jo ‘to-die-for’. Tror jeg skal ind og se lidt nærmere på den (:
  Hmm, mon du har købt nr. 7 eller 2? I do not know.

  Sara // http://www.balagul.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, nummer 2 og 10 er jo fantastiske! Jeg kunne helt sikkert også bruge en fin, hvid kjole til sommeren;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lur mig om det mon ikke er den fra Gina? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke nogle fine kjoler :). Jeg er også helt vild med kjoler om sommeren! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina

  åhh er helt tosset med nummer 3. den er jo gude smuk. kan det mon være den :D??
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne forestille mig, at det er kjole nr. 2, 9 el. 10 ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kjole nr. 2 og 7 er to die for!
  – Og forresten, hedder det ikke dimission når man får overrakt sit eksamensbevis? For jeg var da til translokation i 1. og 2. g, hvor vi ligesom fejrede at vi rykkede en årgang op – eller er det mit gymnasium der er helt gal på den? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • På mit gymnasie hed det translokation. Hehe vi fejrede ikke at vi rykkede op, det gav lidt sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Nej, det er rigtigt – translokation betyder, man fortsætter, mens dimission betyder, man afslutter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det hed translokation på mit gymnasie – så debatten må du tage med dem, ikke mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kunne godt se dig i nummer 2, så måske har du købt den?
  er selv ret vild med hvid i denne sæson, color blocking er også super fedt, men tror sgu at jeg kommer til at rocke det hvide look lidt mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kommer nok til at være lidt mere på colour-blocking, men i kommer bestemt også til at se mig i all-white outfits! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett, det ser ikke ud til at min mail kommer igennem, så jeg skriver den her i stedet. Så er jeg sikker på at du ser den 🙂

  Af restauranter vil jeg anbefale:
  Pastis – rigtig lækker fransk mad i meat packing district (og så er det Madonnas stamsted)
  Supper – min yndlingsrestaurant. Den ligger på Lower East Side og jeg spottede engang Clemence Poesy derinde!
  Pongal – lidt mere nede på jorden restaurant med lækker indisk mad
  Cafe Macaron – lææækre macarons og sandwiches, og den ligger lige ved siden af Central Park, så man kan spise sin frokost i naturen 🙂

  Af brunch steder skal I besøge Cafeteria (119 7th avenue) og Delicatessen (På hjørnet af Prince st. og Lafayette).

  Af tøjbutikker ved du sikkert mere end mig, haha. Men husk nu Forever 21, American Apparel, Victoria’s Secret og makeup hos Sephora.

  De klassiske turiststeder kender du sikkert godt: Times Square (hvor I ikke må opholde jer mere end et kvarter, hvis I vil undgå stress), Empire State Building (besøg det om aftenen) og Statue of Liberty (som kan ses fra Battery Park). I virkeligheden oplever man mest ved bare at gå en tur rundt i byens forskellige områder – besøg især SoHo. Så hyggeligt med en masse gode, små butikker.

  Derudover har jeg på min blog lavet en side med links til alle de ting jeg har oplevet/set/spist her i byen – måske kan den hjælpe med inspirationen? http://cecilienyc.blogspot.com/p/vrd-at-besge-i-new-york-city_10.html
  Du skriver bare igen, hvis der er noget 🙂 Der er så meget at fortælle, at jeg ikke rigtig ved, hvor jeg skal starte!
  Kh
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  Nr 7 er godt nok fin. Tror du har købt nr 2:-)

  Ved du om gæsterne til translokation (familie, venner osv af studenten) så helst IKKE må have hvid kjole på?
  Er nemlig blevet invi med, men kjolen jeg havde tænkt mig, er selvf hvid…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Tror du har købt nr. 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline Nguyen

  Hej! 🙂

  Vil blot informere dig om at den læderjakke du engang kiggede på, på asos – at den er tilbage. Den perfekte læderjakke :p Kan huske vi skrev om det, så ville lige sige det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  kunne du ikke finde en hvor min fine mave kunne være i???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  gætter på at du har købt nr.7. Den er liiige dig 🙂 Knus Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det har jeg faktisk allerede afsløret her i kommentarfeltet at det ikke er. Selvom det var et godt bud eftersom den er fra Gina 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fantastisk! Jeg bliver student her om godt og vel 1½ måned, og jeg mangler faktisk en hvid kjole XD Jeg har selv kigget på nr. 5 inde på ASOS, men nr. 3 kunne altså også godt være et godt bud – jeg satser på nogle lidt løse kjoler da vi nok kommer til at spise ret så meget på vognturen, hvor det også er entradition at man har hvis kjole på ude hos os i hvert fald 🙂 Hmm… jeg tror du har købt nr. 10 :3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er også tradition med hvid på lasbilturne – på mit gymnasie lå de to ting samme dag. Altså vi hoppede direkte ud i lastbilen efter translokationen – og det gjorde man også på min kærestes gymnasie, da han blev student. Men det er jo så forskelligt fra gymnasie til gymnasie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvornår ser vi dig i din nye hvide kjole – glæder mig til at se, hvilken en du har vælgt?
  Jeg holder stadig på kjole nr. 2, 9 el. 10 ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kommer snart 🙂 Jeg kan dog ikke love hvornår i ser MIG i den, da vejret ikke rigtig er til det pt. Men selve kjolen skal jeg nok snart vise jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nummer 6 er min uovertruffende favorit, desværre ikke helt billig, men nr 2 er også rigtig fin! 

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er flere af jer der har rykket for at i gerne ville se hvilken af de hvide kjoler jeg valgte fra dette indlæg. Og selvfølgelig skal i se det! Jeg valgte denne som var nr. 1 i indlægget og det var der faktisk […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adele