Konkurrence: Vind Casio ur!

Konkurrence: Vind Casio ure!

Som jeg har hintet lidt på bloggens facebookside, så er det endnu en gang blevet tid til en konkurrence. Denne gang kan i vinde et af disse to fede ure fra Casio. Det er webshoppe superstar.dk der har sponsoreret urene til konkurrencen.

Denne gang skal i på facebook for at deltage i konkurrencen! Alt i skal gøre er at “Like/Synes godt om” bloggens facebookside HER og derefter skal i tagge jer på et af billederne af Casio ur. I skal tagge jer på det ur i helst vil vinde :) Dvs. hvis i helst vil vinde guld uret, så tagger i jer på billedet med guld uret. Facebook sætter vist en max på 50 personer pr billeder, så hvis et billede er “fyldt”, så prøv det næste. Jeg skal nok lægge en masse billeder op, så der er plads til jer alle sammen :) Det er selvfølgelig IKKE tilladt, at tagge sig selv på alle billederne, da man kun kan deltage i konkurrencen en gang.

Konkurrencen løber indtil søndag kl. 21.00 – og derefter trækkes vinderne. Held og lykke alle sammen :)

Competition where you can win one of these wacthes from Casio. “Like” my blogs facebookpage HERE and then tag yourself in the picture of the watch you want the most. Competition runs until sunday 9.00 PM (CET).

Skriv en kommentar

 1. Det er da en upraktisk måde at arrangere en fed konkurrence på :-(
  For det første: Så blogger man da ikke på en anden hjemmesiden – det foregår da på sin rigtig blog.
  For det andet: Ja, okay, jeg er måske den eneste – jeg har ikke Facebook og kan derfor ikke deltage! Øvøv.
  Har ellers haft et sort Casio Ur, det er dog gået i stykker og ved faktisk ikke hvor man kan købe det, så det ville da være fantastisk at konkurrencen foregår på din blog.

  • Hmm synes det er lidt underligt at DU opstiller reglerne for hvordan JEG skal blogge? Jeg kan desværre ikke gøre for at du ikke har facebook, men det er der en del af mine andre læsere der har. Og dem der følger mig derinde synes jeg også de skulle forkæles lidt. Jeg har allerede holdt masser af konkurrencer på bloggen – og dem kommer der også flere af! Det er ikke permanent at konkurrencer kommer til at køre på facebook. Men det gør den lige denne gang og den frihed tager jeg mig, da det er min blog. Der kommer i fremtiden både flere konkurrencer på bloggen og på facebook – og det ændrer jeg ikke på.

 2. Aj “J” er du seriøs?
  Lav din egen blog så kan du bestemme spille reglerne.
  Også det en konkurrence, det altså en ting man kan være held at få lov at deltage i. Ikke en ret!?

 3. “J”.. Nu ved jeg ikke om du kun læser bloggen Miss Jeanett, men alle andre blogger har gjort det på et eller andet tidspunkt – altså holdt konkurrence på facebook.
  Som både Sisse og Miss Jeanett skriver, så er det jo hendes valg og hende der bestemmer :-)
  Det er da ærgerligt, at du ikke har facebook, men du overlever nok denne gang, tror du ikke? 😉

 4. WUHU!

  Jeg har været inde og tagge mig – jeg elsker de ure! Men jeg så på facebook, at du havde udvalgt dem og så tænkte jeg bare, at jeg synes de ligger langt fra din feminine stil?

Skriv kommentar