Phunky & Downtown

Phunky & DowntownPhunky & DowntownPhunky & DowntownPhunky & Downtown

For noget tid siden fik jeg et tilbud fra Downtown om, at jeg kunne få lov til at teste, hvor nemt det er at gøre brug af deres tilbud. Derfor er dette indlæg i princippet sponsoreret, men alt hvad jeg skriver, er udtryk for min egen selvstændige holdning. Selve anmeldelsen af restauranten har dog ikke så meget med aftalen med Downtown at gøre – det er bare en service til jer fra mig :)

Jeg vidste allerede fra starten, at jeg ville bruge pengene på et tilbud, hvor jeg og Hr. Kæreste kunne komme ud at spise i Odense. Jeg har før prøvet Downtown og sjovt nok er det altid spise/mad-tilbud jeg ender med at købe. Nok fordi vi alle ville ønske vi kunne gå ud og spise noget oftere 😉 Jeg købte derfor et tilbud om 2 retter for 2 personer hos den forholdvis nye vietnamesiske restaurant Phunky i Odense. Jeg fik en sms fra Downtown med mit køb (og jeg fik også en mail) og jeg viste bare tjeneren på Phunky sms’en og derefter fik vi lov til at vælge mad. Det er så nemt! Vi var ude og spise med en masse andre venner – og fordi andre i selskabet ville have forret også, så tilkøbte vi os bare en extra ret og det var intet problem. Iøvrigt har Downtown nu indført, at hvis man ikke når at bruge sine tilbud/værdibeviser i tide inden de udløber, så indsætter de bare pengene på ens Downtown konto og så kan man bruge dem på et andet tilbud i stedet for. Det er smart!

Nå, nu til selve maden (som jeg ikke har fået noget for at skrive om!). Jeg havde før besøget hørt rigtig meget godt om stedet og kendte flere der havde været derinde. Restauranten er, som nævnt, vietnamesisk og det var virkelig lækkert. Jeg fik lotusstilksalat med rejer til forret (billede 1) og Hr. Kæreste fik sommerruller (den friske version af forårsruller) med noget peanut-dressing til at dyppe i (billede 3). Til hovedret fik vi begge en ret bestående af nudler med friske grøntsager, rejer, forårsruller, vietnamesisk “frikadelle”, peanuts og andet godt (billede 4). Til dessert fik vi begge vietnamesisk dybstegt kage med frisk frugt og is. Jeg var SÅ mæt, da vi gik derfra – men på en rar måde, da der er utrolig mange friske grøntsager og krydderurter i stortset alle retterne. Det er faktisk også ret billigt: hovedretterne ligger omkring 100-120 kr og forretter+desserter til omkring 60 kr. Desuden har de et tilbud med 3 valgfrie retter for 189 kr, så her kan alle altså være med! En af de venner vi havde med derind er faktisk fra Vietnam og han gav maden thumbs up – og sagde den var meget autentisk, så det er da en anbefaling der vil noget 😉
Phunky ligger på Vestergade 98 , Odense C. I kan finde deres hjemmeside HER (og anmeldelsen ryger også op under min ODENSE GUIDE i menuen øverst… har i set den er kommet? Men slowly under opbygning 😉 ).

Både Downtown og Phunky får mine anbefalinger!

Sponsoreret indlæg (men stadig et udtryk for min egen holdning)

I’ve visited Odenses new vietnamese restaurant Phunky which was really great!

Skriv en kommentar

  1. Mm, lyder lækkert og endnu et plus, at downtown sætter pengene tilbage.. Ville bare spørge, hvad for noget kød der er i en vietnamesisk frikadelle? Hvis det da er kød self :-)

    • Ja, det er rigtig smart at de sætter penge tilbage!
      Det er kød, men hvilken slags må jeg være dig svar skyldig. Men mit gæt ville nok være svinekød :)

  2. Det er SÅ lækker mad! Var der i søndags med min kæreste og mmm det smagte godt! Snakkede lidt med ejeren for at høre, hvordan det går med stedet, og han sagde at folk meget vælger de steder de kender. ØV! Denne restaurant er anderledes, spændende og et godt alternativ til Odenses mange ens cafeer. Vi må sprede budskabet om dette fine sted! Sender også mine varmeste anbefalinger. Fik iøvrigt samme hovedret, som dig Jeanett – lækker smagsoplevelse! Tea.

Skriv kommentar