Hjælp mig med at vælge nytårskjole

Hjælp mig med at vælge nytårskjole

Som jeg nævnte tidligere i dag, så har jeg endnu ikke besluttet mig for hvilken kjole jeg vil have på nytårsaften. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt, at høre hvad I synes. Jeg svæver rundt mellem disse 3, dog hælder jeg mest til 2 af dem. Vil dog ikke fortælle hvilke, da jeg ikke vil påvirke jeres stemme 😉

Kort om vores nytårsaften: Vi skal være 14 til spisning her i vores lejlighed og så står den efterfølgende på fest her (hvor ydeligere et par venner kigger forbi).
Alle 3 kjoler vil blive stylet med sorte strømpebukser og høje sko. På den lange LOVE-kjole vil jeg nok putte et bælte i taljen. Hvis det bliver Lanvin-kjolen, så vil jeg nok have opsat hår for at lade den smukke one-shoulder komme til sin ret.

Stem her under i boksen. Og I skal være meget velkommen til at uddybe jeres stemme i kommentarfeltet!

[poll id=”2″]

Help me decide which dress I’m gonna wear New Years Eve.

Skriv en kommentar

 1. Helt klart LOVE eller Lanvin. Den anden er også fin men også ret kort – ikk at der er noget i vejen med det, men synes bare de andre er så flotte og elegante til nytår :)

 2. Har stemt på den smukke Lanvin kjole – lilla er min absolut favorit farve, og vil gerne se dig med dig hår opsat, det klæder dig super godt, bare se hvor smuk du er på din header 😀

  – Maj :)

 3. Har stemt på Lanvin-kjolen, men nu har jeg lidt fortrudt, jeg ikke stemte på Love-kjolen. Tror bare jeg bedre kunne forholde mig til, at jeg kunne se de to andre på.

 4. Jeg stemmer på LOVE – fordi bordeaux bare er din farve og fordi jeg så gerne selv ville have haft den på nytårsaften (fik den desværre ikke i julegave, som jeg havde håbet – og turde ikke satse på, at den kunne nå frem mellem jul og nytår).

  Og den har vi da vidst heller ikke set på endnu…??

  Uanset hvilken du vælger er jeg sikker på at du kommer til at ligne en diva – synes dog det kunne være smukt til dig med opsat hår til alle tre kjoler.

  • Haha Bethany! Hvis jeg ender i den på lørdag, så er det altså fordi jeg selv har lyst og ikke fordi Bethany siger det! Det er kun inde i dobbeltsengen at B. kan hundse rundt med mig 😉 I mit walk-in er jg enehersker 😉

 5. alle tre er meget smukke og er sikker på du bliver lækker lige godt hvad du vælger ..
  Men har nu stemt på Lanvin kjolen.. Synes den passer utrolig godt til nytår, fordi den er så fin og ikke en kjole man sådan bare lige tager på i byen… Den er noget specielt

  • Ja, det er også det mine overvejelser går på. Men ville nu heller ikke tage i byen i den fra LOVE. Slæbet ville bare blive smadret :(

 6. Stemte på lanvin men er også vild med den bordeaux! Ihh. Kan dog ikke forstå sorte strømper når du har så fine ben! Godt nytår :)

  • Tusind tak Katrine :) Mht strømpebukser så er mine en vildt blege + de lover 2 grader og snevejr i Odense lørdag, så tror at jeg dør af kulde uden 😉

  • Tror jeg at jeg hælder mere og mere til LOVE-kjolen 😉 Men jeg prøver dem lige på i morgen alle 3 og beslutter mig så nok der.

 7. Jeg synes lanvin er grim :( undskyld. Jeg. Synes love er utrolig smuk, men lidt for julet ift at det netop har været jul. Så er den bedre til en forårs- eller sommerdag lidt længere fra jul. Derfor har jeg stemt på river Island selvom det er den der er mest upopulær? Det forstår jeg slet ikke, den er såå nytårsagtig!

  • Synes du LOVE er jule-agtig? Det synes jeg slet ikke. Den er mere bordeaux end rød. Men det er helt okay du ikke er fan af Lanvin, vi kan ikke alle have den samme smag 😉

 8. Jeg har stemt på River Island-kjole. Fordi jeg synes den er super nytårsagtig og meget festlig :) Mit 2. valg er Love-kjolen, fordi den bare er smuk med smuk på!

 9. Synes helt klart bedst om den vinrøde LOVE-kjole! De andre er også super smukke, men LOVE-kjolen passer bare bedst til nytår :)
  Ha’ et fantastisk nytår, og glæder mig til masser af dejlige indlæg i det nye år!
  Knus

Skriv kommentar