Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

44 kommentarer

 1. Mette

  Wauw, et fint outfit! Elsker prinsessenederdelen!

 2. Maria Johansen

  Jeg elsker din nederdel, den er simpelthen så fin!
  Hvor kan man købe den og til hvilken pris? (de forærer jo nok ikke mig en 😉 )

  • missjeanett

   Mange tak Maria!
   Ordene “LOVE skirt” under sidste billede er link til hvor man kan købe den 😉 Mener den koster ca. 300-350 kr.

   • Maria Johansen

    Haha, flot Maria!
    Tak for det! 😀

    • missjeanett

     Hehe det er også let at overse 😉 Og det var da så lidt! :)

   • Maria Johansen

    Sidste ting… :) Må man spørge hvad størrelse du har?
    Jeg er lidt i tvivl om jeg ville kunne passe den…

    • missjeanett

     Det er en onesize – så der er kun en størrelse :) Men der er elastik i taljen!

 3. Så fin altså! Nu ved jeg ikke, hvordan vejret er i Odense i dag, men på Østerbro skinner solen, og det er nærmest varmt! Hvis det fortsætter sådan her, er bare ben kun et par uger væk! Yay!

  • missjeanett

   Tak Miriam! Mht vejret, så ser DMIs 14 dages udsigt ikke sådan ud :( Der falder temperaturene til 10-12 grader igen.

 4. Rikke

  Hej, synes måske du skal gå med et andet snit. Nederdelen får dig virkelig til at se virkelig bred og en lille smule tyk ud (hvilket du jo ikke er). Måske det skyldes billedet men stadig – det snit klæder dig overhovedet ikke sorry!
  men nederdelen er super fin:)

  • missjeanett

   Har jeg spurgt dig om jeg så tyk ud? Jeg synes selv jeg ser laber ud – ellers ville jeg nok ikke ha’ delt billederne med jer 😉 Sjovt der kun er semi-negative kommentarer (tit pakket ind i lidt underlige komplimenter) fra din IP-adresse…

  • Maria Johansen

   Rikke, går du også hen til fremmede folk på gaden og siger sådan?

   • missjeanett

    Nej, præcis 😉 Hun er kun kæk fordi hun sidder bag en computerskærm! 😉

 5. Åh, det er den søde halskæde :) Sikke et fint outfit, nederdelen er smuk!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

 6. Jeg synes ofte, at maxi nederdele ser grimme ud. Men jeg må sige, at denne er ret flot – den sidder i hvert fald virkelig godt på dig :)

  • missjeanett

   Mange tak Simone! Jeg synes også tit det det er enten eller med maxi nederdele.

 7. Trine Ø

  Hov hov.. er kommentarfeltet kun beregnet til positive kommentarer? Jeg mener ikke man skal svine hinanden til, men jeg syntes bestemt ikke Rikkes kommentar på nogen måder fortjener de tilbagesvar! Syntes hun på en fin måde skriver sin mening og syntes bestemt man også godt kan tillade sig at sige hvis noget ikke klæder en anden.

  • missjeanett

   Det er mit kommentarfelt – mine regler 😉 Og nej, man må godt sige sin mening herinde… det behøver ikke kun være ros. Men synes hendes kommentar var ligegyldig negativ, jeg havde ikke spurgt om hendes mening om hvordan hun synes jeg så ud “bredemæssigt” og hvis du kunne se de andre kommentarer der ligger fra samme IP-adresse og mailadresse, så ville du se at personen der skrev den kommentar på ingen måde har nogen positiv hensigter herinde. Derfor mit spidse svar.

   Og i min verden kan man i mit kommentarfelt tillade sig det samme som man kan tillade sig i den virkelige verden. Hvad man ville sige til nogens ansigt kan siges her. Og jeg tvivler på at hun ville sige det der til nogens ansigt 😉

 8. Cecilie

  Kære Jeanett,

  jeg synes du ser helt fantastisk ud i dette sæt!
  – flere af dem!

  :-)

  • missjeanett

   Tusind tak Cecilie – hvor er du sød :)

 9. Åhhh dør over din nederdel!!!! hvor er den smuk

  http://deterligegyldigt.blogspot.com/

 10. Louise

  Synes det er dejligt med en debat om kritik her i blogland. Jeg er af den opfattelse, at kritik er helt på sin plads, når den gives på en ordentlig måde, og det må I bloggere, der stiller jer selv til offentlig skue, tage med. I øvrigt synes jeg, at nederdelen er vildt fiiin:-)

  • missjeanett

   Jeg er af den opfattelse, at det er min egen blog og derfor er det mig der sætter reglerne for hvad jeg vil finde mig i herinde.
   Måske tænker flere af jer “Åhh herregud, det var bare en enkelt kommentar”, menI ser jo heller ikke alle de nasty mails jeg får + de kommentarer jeg ikke godkender. Jeg får bla på ugelig basis afvide at nogen håber at jeg dør. Og sådan noget må jeg som blogger ikke bare “tage med”. Min blog, mine regler.

   • Natascha

    Jeg har lige lyst til at give mit besyv med. Jeg er helt enig med dig i at det er “din blog og dine regler” der skal følges her på din blog Jeanett, men som læser må jeg ærlig talt indrømme at jeg bliver lidt “skræmt” når jeg ser dit svar til fx. Rikke. Jeg er udemærket klar over at vi ikke har set alle de “hater-kommentarer” som du eller også modtager – og som måske får dig til at tage dine forbehold – men jeg syntes det er så ærgerligt at man som læser ikke har mulighed for at give sit ærlige besyv med (self. uden at der er tale om direkte ‘hate’) – men at man kun har lov at ytre sig når man er enig i at det pågældende outfit eller lign. er fint og smukt. Som blogger går jeg ud fra at du er interesseret i at høre forskellige meninger, og værdsætter kommentarer, ligesom vi som læser er interesseret i at se forskellige stilarter hos div. bloggere, mv. ?
    Undskyld den lange smøre det blev til, jeg er bestemt ikke fortaler for at man skal snakke grimt eller lign. men hvis tingene bliver sagt i en ordentlig tone må man vel gerne have lov til at ytre sig om at man fx. bedre kunne lide en tidligere jakke eller lign. og ikke fx bifalder pågældende outfit.

    • missjeanett

     Læs min kommentar skrevet til selve kommentaren fra Rikke. Samme mail som Rikke bruger og IP adresse har lagt SÅ meget lort på bloggen – SÅ mange negative kommentarer. Den her var ultimativt den pæneste der nogensinde er kommet fra den IP adresse og mail. Det er KUN derfor jeg reagerer som jeg gør. Hvis det var en helt ny IP adresse/mail eller en jeg kunne se ikke havde været negativ før, så havde jeg slet ikke reageret sådan. Det er kun fordi det er en person der åbenbart ynder kun at lægge negative ting på bloggen.

     Jeg har aldrig sagt at man ikke må give sit besyv med herinde, aldrig. Så det er noget du lægger i min mund.

     • Louise

      Bemærk venligst, at jeg skev “på en ordentlig måde”. Kommentarer om død og ulykke skal du naturligvis ikke finde dig i! Sådanne tager jeg selvfølgelig meget afstand fra.

     • missjeanett

      Tak Louise – jeg opfattede det heller ikke som om du mente at jeg dog skulle finde mig i dem. Fordi dem fortjener ingen :)

 11. Janne

  Jeg er fuldstændig enig med Rikke… fin nederdel, men den gør dig altså bredere end du egentlig er… og så lad dog vær’ med at blive tøsefornærmet over den kommentar, og glæd dig over at vi ikke ser “tingene” ens. Når man vælger at lægge en blogg ud i offentligheden, går jeg ud fra at det er fordi man ønsker at høre andres meninger, og så må man tage imod såvel de sure som de søde.

  • missjeanett

   Der er vi bare uenige. Jeg mener ikke bare at jeg skal lappe alt i mig som det kommer. Og læs nu kommentarerne først… jeg er ikke tøsefornærmet. Men reagerer på at det er en person der over længe tid har lagt negative kommentarer. Den her er den pæneste der overhovedet har været.

 12. Emily

  Det her er måske irrelevant, men jeg vil bare gerne sige tak for en sej blog, jeg synes du er mega cool 😉

  Emily <3

  • missjeanett

   Åhh tak Emily, det varmer virkelig meget <3 Tak!

 13. Cecilie

  Åh, Jesus – her ville jeg bare komme med en lille kæk AGF-bemærkning, og så tipse dig om det her: http://www.sporten.dk/superligaen/ob-giver-gratis-adgang-til-hjemmekamp – så I bliver en masse til den næste kamp, hvis du også er så heldig at have sponsorbilletter der :)
  – Men så kommer man ind til en masse kommentar-kritik-debat.. Havde jeg slet ikke ventet.. Synes selv at bl.a. http://www.fierceogfattig.dk gør det på en god måde med hendes retningslinjer, og så giver det et ret fedt indblik når der kommer et helt indlæg med tanker omkring lidt for kritiske røster i kommentarfeltet (www.annawurtz.com ramte temmelig spot-on her den anden dag) – måske det var et “godt” emne?
  Anyway, tough luck med OB – håber I kan få vendt bøtten :)

  • missjeanett

   Åhh tak for tippet! Det er hermed givet videre, hvis der er andre der skulle ha’ lyst til en tur på stadion! Vi er så heldige altid at ha’ sponsorbilletter til VIPen, fordi Hr. Kæreste sidder i byrådet. Men ellers havde jeg bestemt også benyttet mig at “tilbuddet”. Tak!

   Og ja, Kia har en rigtig fin kommentar-politik synes jeg. Det kammede også bare lige over for mig her, fordi det er en person der nu har lagt 8+ negative kommentarer. Der er grænser for hvad man som menneske vil finde sig i! 😉

 14. Ivy

  Super fint outfit Jeanett og dit hår ser virkelig lækkert ud! :)

  • missjeanett

   Tusind tak Ivy! (fint navn!! :) ).

 15. Synes du ser skøn ud! Basta! :-)

  • missjeanett

   Tak Melanie, du er sød :)

 16. Rikki

  Hej,
  Ok nu bliver jeg sgu lidt… hvilke negative komentarer er det at du referer til jeg ellers har skrevet???? Det er så vidt jeg husker min anden kommentar overhovedet på din blog så tror du forveklser mig med en anden!!
  Men så ved jeg da hvor ikke skal lægge en kommentar eller kigge med mere!!!!

  • missjeanett

   Nu kommenterer du lige pludselig med en anden mail, så jeg ved ikke om der er flere der bruger den – men der ligger flere negative kommentarer fra den mail adresse du brugte sidst (den der hedder noget med “troldepus” først). Hvis det ikke er dig, så beklager jeg – men så er der en anden der bruger din mail adresse herinde til at kommentere med.

   • Rikke

    måske det ved jeg ikke noget om, man kan sagtens skrive en fake mail her. Men det er altså ikke mig der skriver hade kommentarer til dig bare lige for at slå det fast! god aften herfra:)

    • missjeanett

     Så beklager jeg mit spidse svar til dig – det var kun fordi jeg også troede du stod bag de andre kommentarer fra samme mail. Det må du undskylde! Ja, man kan desværre udfylde lige den mail som man har lyst til. Så man kan nemt bruge andres mail. Du må også ha’ en dejlig aften! :)