Weekday åbner butik i Odense!!

Weekday åbner butik i Odense!!

Wuhu endnu en cool tøjbutik åbner i Odense (kom såååå ZARA, Mango og Cos!). Weekday åbner nemlig deres første butik i Odense inde i gågaden i Vestergade 28 (lige overfor Bianco i de lokaler der pt er tomme, hvor der før har ligget en café/bager) fra august af (datoen pt hedder vist d. 31. august).

Synes det er utroligt dejligt og lovende, at indenfor de sidste 2 år har både Gina Tricot, Monki og Weekday åbnet butikker i Odense. Det må da betyde at kære, dejlige ZARA snart tog sig sammen 😉 Er I glade for nyheden?

VIGTIG INFO: Jeg har lidt problemer med kommentarfeltet (dette oplever en del andre Bloggers Delight bloggere også i disse dage), så det gør at det er svært for mig at godkende og svare på jeres kommetarer. Plus at ALLE jeres kommentarer ryger pt i mit spamfilter, så jeg skal sidde og lede efter dem blandt en masse spam-kommentarer om viagra og andre spændende ting 😉 Derfor er jeg lidt bagud, men de skal nok alle blive besvaret så hurtigt som muligt. Bare så I ikke troede at det var fordi jeg ikke udgav dem med vilje eller noget 😉

Weekday is opening their first store in Odense, Denmark in august 2012.

Skriv en kommentar

  1. Det er en fed nyhed!! Især når jeg er flyttet fra København til Odense og kan man mærke man savner de gode butikker. Især Zara og weekday! 😀

  2. Bageren-lokalerne virker MEGET små til formålet i mit hoved, troede faktisk det var i den gamle Deres butik, da jeg så de skulle åbne, for de lokaler er nemlig også lige blevet solgt. Så måske vi er heldige med noget andet spændende dér!

    • Det troede jeg også først at det var! Altså, i Deres. Men i den mail jeg har fået der står der nr. 28 og det er de gamle bager/café lokaler overfor Bianco. Men måske er de ret dybe? :)

    • Okay tak! Jeg prøver lige at skrive til deres PR Firma og spørge om det er den rigtige adresse… i mailen stod der nemlig bare nr. 28. Hvor har du infoen fra? :)

Skriv kommentar