Outfit of the day #203

Outfit of the day #203Outfit of the day #203Outfit of the day #203Outfit of the day #203Outfit of the day #203Outfit of the day #203 ASOS t-shirtGina Tricot shorts – Zara sandals – H&M bracelet – Gina Tricot bracelet – La Chance bracelet – ASOS earrings

Idag er det vores sidste hele dag i Coudalere og sydfrankrig. I morgen tidlig stikker vi snuden mod DK – men det går jo lige et par dage før vi er helt hjemme. Det har været en skøn ferie med både oplevelser, grin, hygge og dejlig sol og varme. Vi har virkelig fået slappet af og det havde vi også brug for.

Outfittet her er fra et par dage siden. Jeg har faktisk brugt t-shirten rigtig meget hernede, da den både er farverig, fin og ret behagelig. Jeg er faktisk gået hen og er blevet gladere for den sorte mesh ryg end jeg troede (som jeg ellers var lidt tøvende omkring da jeg købte den, som nogen af jer måske husker). Den er på udsalg lige nu på ASOS (link er under sidste billede). Det brede neon farvet armbånd fra H&M er også nyt – det købte jeg lige inden vi tog afsted.

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

Skriv en kommentar

 1. DEn er super lækker og sommerlig! Nu bliver man jo virkelig fristet til at trykke “køb”.

  Hvordan er den i str.? Har du valgt den i den str. du plejer (hvilken?) – eller er du gået en str.op for at den skal sidde lidt løst som på billederne?

  Tusind tak for hjælpen og dine sommerhilsner her i regnfulde DK!

 2. Wow Jeanett! Det var det første der lige røg ind i hovedet på mig da jeg så det første billede! Du ser fantastisk ud 😀

  Jeg var egentlig ikke så vild med toppen da du viste den første gang, men du tilføjer den da lige noget UMF, så jeg helt har lyst til at købe den!

  – Maj 😀

 3. Flotte billeder! Blusen er også super flot – meget pænere når den er kommet på end på ASOS’ billede. Må lige overveje den! 😀

  Ih, hvor er jeg glad for, at jeg har en uges tid tilbage i Sydfrankrig, før det er min tur til at tage tilbage til Danmark 😛

  • Kan jeg godt forstå! Vejret bliver dog en del bedre i DK i næste uge… og så er jeg faktisk ved at være ferie-mættet. Jeg glæder mig lidt til min egen seng, lidt ego-tid og mit tøj.

 4. Hvad er helt bestemt dealen med disse affiliatelinks? Og hvilken fordel drager du af dette: aflønning, rabat, gratis tøj ect.?

  • Affiliate betyder at jeg får en procentdel af et beløb, hvis nogen af jer klikke på det og efterfølgende køber noget. Det bliver IKKE dyrere for jer – det er webshoppen der “mister” lidt af overskudet til mig.

   Hvis jeg var aflønnet for at indsætte dem eller fik gratis tøj, så skal jeg ifølge loven skrive det. Men det gør jeg ikke.

 5. H&M-armbåndet er mega fedt! Det skal jeg liiige på udkig efter – troede først det var et af de klassiske blog-DIY-møtrik-armbånd, men nej :)
  Rart at høre at man KAN blive feriemættet, så kan jeg lidt bedre overskue ikke at have ferie endnu 😉

Skriv kommentar