New years dresses: Glitter

Vidunderlivet: Din historie?

Vidunderlivet: Din historie?

Nu er der ikke så lang tid tilbage af min tid som ambassadør for Veninder for Vidunderlivet. Det er nok et af de samarbejder i hele bloggens historie som jeg har været mest stolt af! Det tog mig ikke engang 2½ sekund at takke ja tak til at være en del af denne kampagne.

Men nu vil jeg gerne høre fra jer! Nu har der været flere indlæg her på bloggen (og hos andre seje bloggere) omkring hele kampagnen, om de 3 stik og om at de er gratis indtil udgangen af 2013 (men de tager 6 mdr af få, så der er kun endnu et halvt år tilbage til at komme i gang med vaccinen!). Jeg er vildt nysgerrig efter at høre fra jer nu… er I kommet afsted pga denne kampagne? Enten fordi I endelig fik løftet røret og ringet til lægen, eller du blev inspireret og hev en veninde med, eller var i en stor gruppe piger/en klasse der har været afsted sammen? Jeg har endnu et indlæg om et par uger, og der vil jeg rigtig rigtig gerne ha’ en (eller måske et par stykker?) af jeres historier med i indlægget. Jeg vil gerne lade jer inspirere andre til at komme afsted og få den vigtige vaccinen! Så skriv enten en kommentar eller send mig en mail på missjeanettblog@forum.dk (I må gerne lige skrive “Vidunderlivet” i emnefeltet), og fortæl mig jeres historie i forbindelse med denne kampagne! Det hele kan ordnes over mail, så det er ikke noget I behøver at hive flere dage ud af kalenderen for.

Billedet her øverst er iøvrigt et kort der viser hvor mange piger/kvinder fra årgangene 1985-1992 der har fået vaccinen (den er dog ikke opdateret fra de sidste par måneder, så der er forhåbentlig kommet flere til!). Det er jo netop disse årgange hvor vaccinen pt er gratis! (kom så afsted, piger!). Synes det er interessant hvor i landet I tøser er bedst til at komme afsted – og så glæder jeg mig især over at Fyn er så godt med! Sådan fynske tøser! Det kan dog godt blive bedre – og især i store dele af Jylland og på det sydlige Sjælland må I tøser lige få grebet knoglen og få bestilt den tid hos lægen. I vil vel ikke sakke bagud i statestikken 😉 (og hiv så lige en veninde med!).

Husk at I altid kan finde mere information på facebooksiden for Veninder for Vidunderlivet

Vidunderlivet: Din historie?

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Veninder for Vidunderlivet

bloglovin
   

18 kommentarer

 • Charlotte Louise

  Jeg er selv fra 1994, så jeg fik vaccinen dengang den blev gratis for mig. Men det varmede virkelig mit hjerte da jeg så en ung kvinde blive få et stik i en Matas forleden – det er så smart og enkelt!

  Men hold op hvor er det skræmmende at det er under 20% af kvinderne i fx København, som kan få vaccinen gratis i denne omgang, der er vaccinerede. Heldigvis lader det dog til, at det er en statistik over hvor mange, der har fået alle 3 stik? Så kan man jo bare håbe på, at det er fordi der sidder en masse kvinder og indtil nu kun har fået 1. eller 2. stik 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg får min første vaccine på tirsdag her på Tietgen kollegiet, fordi en sej medicin studine har taget initiativ til at vi kan få det gjort herude – og godt gået med kampagnearbejdet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej sikke et sej medicinstuderende! Du skulle vel ikke tilfældigvis ha’ noget navn eller lign. på hende? Vil du evt spørge hende for mig på tirsdag? Evt en mailadresse?
   Og sejt gjort at du også er kommet i gang med den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Hej igen – beklager mit sene svar 🙂 Jo, jeg kan da lige skrive til hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det lyder fedt, tusind tak!! Hun må meget gerne skrive til mig – eller også kan du bare få hendes mail og så skal jeg nok kontakte hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg født i 1995, og gik derfor ind som en af de “heldige” dengang vaccinen kom frem første gang.. Men! Jeg fik faktisk overtalt min storesøster på 20 år til at få de tre stik, efter jeg læste dit første indlæg omkring denne kampagne, og bad hende lige læse og overveje om det ikke var noget… Ti minutter senere bestilte hun en tid til sit første stik. Så din kampagne har i hvert fald gjort sit hos min søster! 🙂

  – Og jeg vil gerne lige tilføje at vi er altså fra Aarhus, og hun har også hevet sine veninder med, så vi synes ligesom ikke rigtigt den statistik yder retfærdighed! :-p

  //Marie http://www.mariemacaron.blogspot.dk (Blog om mit liv, træning og løb)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fik allerede mine for 3 år siden, så kampagnen har ikke rigtig været henvendt til mig. Men synes klart det er fedt at der bliver gjort opmærksom på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt at du allerede har fået den!! Og ja, jeg synes virkelig også at den er en god og vigtig kampagne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har netop fået min 2. vaccine i fredags 🙂

  Det var min bedste veninde der har været god til at minde mig om det, allerede inden alle kampagnerne startede, så vi har været tidligt ude.. Men som du selv siger, så glemmer mange at det tager et halvt år at få dem, så det er bare om at komme afsted! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sådan!! 😀 Ja, det er lige at huske at man skal komme i gang min. 6 mdr før tilbudet udløber!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min læge sendte breve ud til alle piger og kvinder i aldersgruppe som endnu ikke havde påbegyndt vaccinen. Så det kom helt af sig selv.
  Men jeg må indrømme, at de virkelig mange, mange indlæg fordelt over flere blogs har irriteret mig mere end motiveret mig – og jeg har simpelthen ikke gidet at læse dem. MEN, jeg er sikker på, at den har fået nogen op af sofaen. Om ikke andet, har matas, fitnessworld o.s.v. også reklameret med stikket.
  Det er jo en vigtig ting at sætte fokus på og en god sag, at kæmpe for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik min tilbage da vaccinen var helt ny, og er rigtig glad for at jeg fik det gjort den gang, så jeg nu kan føle mig tryk. Kan derfor kun anbefale andre at få det overstået, det er ikke så slemt og bagefter føles det rigtig godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nemlig! Og fedt du har den… så må du lige sørge for at få dine veninder afsted også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det irriterende er jo, at den der ikke tager højde for alle os, der selv betalte for den/vores forældre gjorde, før den blev gratis. Det gjorde min mor fx, så jeg fik den inden jeg blev seksuelt aktiv 🙂 Så jeg fik den så snart den kom frem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, jeg tror du er med… tror bare det skal forstås som om at tallene er indsamlet i den tidsperiode. Ikke at det kun er piger der har fået den der. Kan du huske hvilket årstal du fik den i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Og jeg er i øvrigt fra det sydlige Sjælland 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg har fået mine 2 stik og skal have det tredje til marts 🙂 Jeg vil ikke sige at det var kampagnen der fik mig til at tage min beslutning, da jeg ringede til lægen inden kampagnen kom ud 🙂 Men jeg tror at al den fokus har gjort at mig og mine veninder taler lidt mere om det. Jeg kender ikke nogen som ikke skal have stikket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fedt at du næsten er færdig! 🙂 Thumbs up! Og jeg bliver kun glad for at høre, at kampagnen ihvertfald har fået jer til at snakke mere om vaccinen. Det kan næsten kun ha’ medfødt flere der får stikkene!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years dresses: Glitter