Vinderen af de smukke øreringe fra Hall Designs er...

Interview på Hallo Odense

Interview på Hallo Odense

Måske fik et par af jer set det, da jeg linkede til det på bloggens facebookside for lidt tid siden, men jeg ville også lige linke til det herinde. Jeg er nemlig at finde på den seje siden Halloodense.dk, hvor I kan læse et lille interview med mig om mit forhold til byen og en masse, masse af mine tips til gode restauranter, cafeer og hvor jeg drikker drinks med veninderne (når jeg ikke har en lille bølle i maven). I kan læse interviewet HER.

Generelt vil jeg anbefale, at man holder øje med Hallo Odense, hvis man bor i byen (eller tit kommer forbi), da de hele tiden opdaterer med nye ting der sker. Synes det er et super godt initiativ! Så ros til de to drenge bag!

Bonus info: Til spørgsmålet, hvor jeg svarer at jeg altid har haft en holdning til hvad jeg ville ha’ på, der var kravet som helt lille at der skulle være Disney på ALT. Man kan nærmest ikke finde et billede af mig fra da jeg var 6-9 år uden tøj med Disneytryk på.

bloglovin

1 kommentar

  • Sikke et godt interview! Når man selv har boet i Odense, så genkender man præcis de steder, du taler om. Det vakte lige en masse minder i mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af de smukke øreringe fra Hall Designs er...