Juleønsker: Smykker

Vinderen af LOVE kjole er…

Vinderen af LOVE kjole er...

Åhh jeg ved godt at jeg har været lidt stille de sidste par dage, men der har været knald på. Jeg havde en vigtig fremlæggelse for en klient på studiet i onsdag og derefter lød fløjtet der satte i gang i eksamensslutspurten. Har indtil d. 18. december til at få færdiggjort og finpudset 3 eksamensopgaver og en eksamenswebshop. Disse rapporter lægger basis for en rigtig stor del af vores karakter til den mundtlige eksamen i starten af januar, så man vil rigtig gerne aflevere noget der er okay, så man ikke skal stå og kæmpe det extra til den mundtlige eksamen. Nøj, hvor jeg glæder mig til d. 18. december og juleferie (og derefter til d. 8. januar, så jeg endelig kan gå på barsel i over 1 år!!). Det er bare lidt svært at være kreativ på bloggen, når man samtidigt sidder og kæmper med KPI, return of investment og  markedsførings kanaler.

Nå, I vil alle sammen sikkert hellere høre om hvem der vandt min 1. søndag i adventskonkurrence med den valgfri kjole fra LOVE 😉

Vinderen er… Pernille Iris!! Stort tillykke!
(Du får en mail fra mig her i løbet af weekenden).

Tusind tak til alle jer der deltog… kig ind i morgen, hvor det jo er 2. søndag i advent og derfor er tid til endnu en konkurrence. Jeg kan give et lidt hint om morgendagens præmiere: Bling bling 😉

I dag smutter vi til KBH til lidt af Hr. Kærestes familie og en masse gode venner. Den skal bare stå på hygge og afslapning. I dag bliver min eneste fri aften fra opgaveskrivning indtil d. 18. dec, så det skal nydes! (skriver dog på opgaven på vejen derover… den tid kan lige så godt udnyttes).

bloglovin

10 kommentarer

  • Liz

    love them all!

    check out my under $100 gift guide

    http://lavieenliz.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

    Jeg er en smule forelsket i en af kjolerne på collagen – nr. 2 øverst fra venstre. Har ledt alle kjoler igennem på hjemmesiden, men har du måske et link, eller er jeg nødt til at drømme videre??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Komkurrencen er desværre slut 😉 Den sluttede i onsdags.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • EM

    jeez, missjeanett.. lighten up, Sissel tiggede ikke efter at vinde kjolen i din konkurrence – hun bad bare om et link til den.
    http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Navy-Sequin-Mesh-Bodycon-Dress.html
    Det skulle være linket til kjolen Sissel, og du har ret – den er rigtig flot 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tror vist det er andre end mig der skal “lighten up”. Kunne jo være at jeg bare havde misforstået hendes kommentar? Så det som om hun ville deltage. Så beklager Sidsel, hvis det var det du mente 🙂

      Men du skulle omvendt lige tage en chill pill! Vi er alle mennesker!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sissel

      Tusind tak for hjælpen. Det var lige det link, jeg manglede! 🙂
      Jeanett: Jeg var udemærket klar over, at konkurrencen var forbi, (da jeg jo læser din blog) så det var ikke for at deltage i konkurrencen. Peace out!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er jeg ked af at jeg misforstod 😉 Godt du fandt kjolen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Hej Jeanett. Jeg er nysgerrig på det du skrev om barsel – du har over et års barsel. Det vil sige at Mr. Boyfriend ikke tager barsel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er fordi jeg er studerende – der får jeg 12 extra klip (dvs 12 mdr) og det har intet at gøre med Hr. Kæreste (dem skal man nemlig slet ikke deles om, så alt den anden barsel går faktisk alene til ham!). Hvad han præcist gør det har vi ikke besluttet 100% endnu.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg kom lidt til at tænke på en anden konkurrence… den med din statement halskæde fra Primark, er der blevet offentliggjort en vinder der endnu? Ikke fordi jeg regner med at vinde, men det kunne være rart at vide hvem, der så vandt XD

    Tillykke til den her vinder i hvert fald – bare det var mig *suk* ;p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleønsker: Smykker