Outfit of the day #244

Sløv fredag

Sløv fredag

Både Bølle B og jeg er småsløve pga snot i store mængder og lidt feber der kommer og går hos os begge. Håber ikke at det fortsætter hele weekenden. Jeg var ellers inviteret til to fine ting i dag som jeg gerne ville ha’ deltaget i. Det første var i Kbh, hvor jeg skulle ha’ haft overrakt min FEMINA Blogawardspris på scene og alt muligt. Og det andet har jeg lige sendt Hr. Kæreste afsted til. Jeg skulle ha’ været med som hans “+ 1” til noget reception i forbindelse med en dragqueen konkurrence der løber af stablen i morgen aften her i Odense. Virkelig også øv at måtte springe det over. Jeg tror dog at jeg hopper i noget behageligt tøj og tager med ud og handler senere. Wow, supermarked. Dagens højdepunkt (eller, dagens højdepunkt er nok alle de pakker jeg har modtaget – men mere om det snart!).

I får, i stedet for mit sløje fjæs, husets nye beboer: Bjørnen B. Billedet er fra igår hvor vi var på vej ud for at fejre farmors mands fødselsdag. Jeg overvejer at købe den dragt i flere størrelser, så vi har den i længere tid. Både mig og kæresten er ved at æde hende hver gang hun er i den. Og den er bare fra H&M!

8 kommentarer

 • Jeg kender ingen små bebser der ikke er bedårende i H&M’s brun bjørne/isbjørne dragt. Min Teo var så nuttet i sin isbjørnedragt, og jeg havde den endda i to størrelser. Det koster jo næsten ingenting. Din bølle er så sød.

  Ærgerligt at du ikke kan deltage i noget i weekenden, men vil da benytte lejligheden til at sige tillykke med awarden, den er fuldt fortjent.

  Jeg håber Stella Starlight vinder, bum! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh hun er nuttet i den dragt! Altså jeg har købt den dragt som barselsgave hele tre gange! Og ja den er et hit hver gang, og det er endt med at den bliver købt i en større størrelse i 2 ud af 3 tilfælde når baby er vokset ud af den første 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber på god bedring til jer begge meget snart! Ærgeligt at skulle gå glip af sjove ting 🙁

  Og jeg vil give jer fuldstændig ret: Hun er godt nok utroligt nuttet som bjørn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er hun bare verdens sødeste baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser hun bare sød ud i den dragt. Surt at I begge er ramt – god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Katrine! Er kjolen kommet godt frem? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #244