Postkort fra Aruba #2

Julegaver: Royal Copenhagen

Julegaver: Royal CopenhagenJulegaver: Royal Copenhagen

Jeg havde håbet på, at julen ville udvide min samling af Royal Copenhagens “Prinsesse”-samling… og det gjorde den! To små skridt tættere på den komplette samling, kan jeg nu tilføje en middagstallerken på 27 cm og en smuk tekop med tilhørende underkop. Jeg er så glad for at jeg endte med at samle på dette stel. Det er så smukt, og jeg bliver glad hver gang jeg dækker op med det.
Mit næste delmål er at have nok middagstallerkner, så vi kan have et andet par over og spise (jeg har pt. 2 stk).

Den store middagstallerken (27 cm) koster 369 kr lige HER og tekop med underkop koster 399 kr HER.

Var der nogen af jer der også fik Royal Copenhagen i julegave?

Affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

 • Det er altid lækkert med Royal Copenhagen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg begyndte min samling her til jul, hvor jeg var så heldig at få foræret dele af det hvidriflede stel af min familie. Jeg står nu med en lille samling på fire middagstallerkener, fire frokosttallerkener, fire kopper og en smuk aziette fra det blå elements. Jeg er rigtig lykkelig og glæder mig over, at have startet en samling til jeg skal flytte hjemmefra. Prinsessestellet er simpelthen også så smukt, og en dag vil jeg også gerne have udvidet min samling så den består af det stel også. Jeg håber, at I har en rigtig dejligt ferie og nyder den i fulde drag – jeg er i hvert fald sikker på, at jeg ikke er den eneste af dine læsere der er misundelig på dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Amalie! Og sikke mange dele du har fået!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg samler på det Hvid Riftel stel, og jeg var heldig at få et serveringsfad og en dyb tallerken i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lækkert! 🙂
  Jeg fik en sovseskål i Hvid riflet og det store fad i Hvid elements. Så det var lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg var så heldig at få 4 stk ‘ole’ kopper til samlingen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Nej, men jeg købte en lille skål til mig selv umiddelbart efter jul 😉 ludt har også ret 🙂 sidder pt og overvejer hvordan jeg får mest rc for pengene på min tilgodeseddel fra imerco…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Aruba #2