Tirsdagsønske #41

Nye Stickygrams

Nye StickygramsNye Stickygrams

Jeg har vist en gang før blogget om Sticky9 (tidligere hed det Stickygram), men nu har jeg lige bestilt en ny omgang og det er altså et genialt koncept! Ens Instagram-billeder lavet til magneter via computer med meget få klik! Jeg blander gerne både billeder af os alle sammen, et par magneter der kan gives væk (fx. til Bs moster Bina i KBH) og så lidt sjove citater. Den der “Will work for travel” er nok noget af det mest rigtige man kan sige om mig. Jeg griber hver en mulighed (slash undskyldning) for at rejse og lod mig gerne betale for arbejde i rejser, haha.

Rabatkoden FRIENDJFR9 giver 15% rabat på jeres første ordre. En almindelig plade, som denne på billedet, koster 81 kr for 9 magneter.

I just ordred a new bunch of magnets from Sticky9. The promo code FRIENDJFR9 gives you 15% off on your first order!

bloglovin

4 kommentarer

  • Herhjemme er vi også kæmpe fan af Sticky9/Stickygram. Jeg fik også bestilt nogle ekstra op til jul og brugte dem som gavemærker, det var ret hyggeligt 🙂 Glæder mig allerede til at få bestilt nogle nye når vi engang kommer hjem fra næste rejse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det er nemlig ret fint at kunne bruge dem som lidt ekstra! Til Bs dåb havde jeg lagt en magnet med invitationen til de nærmest. Det var der også flere der kommenterede positivt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er så fine, og oplagte til bedsteforældre med mere. Jeg er fan 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #41