Sære søgeord

Sne-weekend igen?

Sne-weekend igen?Adlinks:
Kjole fra ASOS HER

Fredag. Jeg synes, at denne uge er fløjet afsted! Men der har også været knald på. Sidste weekend brugte vi en del tid ude i sneen lige her, og nu er spørgsmålet så om denne weekend kommer til at være på samme måde? Det ene øjeblik lover de store mængder af sne på Fyn, det næste ingenting og så er sneen pludselig tilbage på oversigten igen. Lige nu er der ikke rigtig noget. Jeg håber lidt på det 😉 Jeg har ikke de store planer denne weekend andet end noget politisk nytårskur i morgen lørdag og så regner jeg med min sædvanlige søndagstræning. Jeg bliver også nødt til at starte på at pakke lidt til vores ferie, så det ikke sniger sig ind på mig få dage før. Der er jo kun omkring 1,5 uge til og vi tager til København et par dage før, hvor jeg endelig skal over at se min søsters nye lækre, store lejlighed lige ved kødbyen.

Kjolen her er den der Mad Men-kjole jeg har købt på ASOS. Den er gudesmuk! Der kommer et indlæg med den indenfor de næste par dag. Indtil da kan I finde den HER

It’s might snow this weekend again here in DK – like it did last weekend – and I’m cheering for it! This dress is very Mad Men-like and I love it. It’s from ASOS right here.

bloglovin

1 kommentar

  • Hvor er kjolen bare smuk! Og ville ønske det var mig, der skulle på ferie snart 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære søgeord