Nytårskur

Sushi-tirsdag, chokoladekvalme, to badeværelser og Bellas værelse

Sushi-tirsdag, chokoladekvalme, to badeværelser og Bellas værelse Adlinks:

1/ Jeg har købt ny kjole fra Selected Femme – den her. Og den er så rar og behagelig (og pæn!). Jeg har kun haft den en uge og jeg har allerede haft den på to gange. Jeg overvejer også om den skal med i kufferten på ferie.

2/ Smukke Odense (og åen), som også er smuk når alt andet er gråt-i-gråt. Man gad godt at bo i en af de der huse, ikke?

3/ Bellas værelse er snart helt færdigt. Der mangler meget få småting (og en enkelt stor – vi overvejer at give hende en tipi, som hende her har, i fødselsdagsgave). Sidste nye tilføjelse er tegnetavlen fra IKEA. Hun elsker den! Jeg er i øvrigt vild med hvor stort et værelse hun har. Det er cirka 3 gange så stort som det jeg havde som barn.

4/ Sushi og bobler på en tirsdag. Bare fordi. Bella elsker det iøvrigt. Hun kører nigiri og tempurarejer ned, som hun bliver betalt for det.

5/ Jeg har flere gange luret på min smukke datter (indhyldet i Holly’s) imens hun sover. Åh hvor er hun dejlig <3 Sovende børn ser så fredfyldte ud!

6/ Jeg har været en tur på sydfyn for at besøge dem her i forbindelse med arbejde. Vidste I egentlig at Summerbird er fynske? Jeg har efterhånden snakket med mange ikke-fynboer, som ikke anede det! Men det er de altså. Fynske, økologiske og fuldstændig outstanding (jeg fik på to timer ædt 4 flødeboller, 5 sommerfugle og en lille håndfuld mandler. Hej chokoladekvalme!)

7/ Min førnævnte nye kjole fra Selected Femme matcher min 5-6 år gamle net fra Friis & Company utrolig meget. Så meget at jeg har fået drillende kommentarer på arbejdet 😉

8/ Selvom det er 1,5 år siden at vi flyttede ind i vores hus, så glæder jeg mig stadig over de mange fede ting ved det. Blandt andet at vi har to badeværelser. Det var slet ikke et krav, da vi ledte, men jeg er godt nok glad for det nu! Det her er det mindste af dem, og det bruger vi som gæstetoilet og det er der Bella går i bad.

9/ Jeg vil gerne op på 2 gange træning om ugen igen, men lige nu der er jeg stadig alt for træt i hverdagene. Til gengæld kommer jeg afsted hver eneste weekend og det er rart. Nogle uger når jeg også en løbetur herhjemme.

Lately. Visited Summerbird (great organic chocolate!), worked out, bought new things for my daughters big room and so much more!

bloglovin

11 kommentarer

 • Bettina Sheta

  Hvor plejer I at købe sushi fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Enten Barsushi eller Umashi. Det her var fra Barsushi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Det er sjovt du kalder det for Sydfyn. Det er den evige diskussion om hvorvidt Assens (jeg tænker det er der du har været, hvis du har besøgt Summerbird) ligger på Sydfyn, Vestfyn eller Sydvestfyn. Personligt foretrækker jeg Vestfyn, men det er også fordi Vestfyns Bryggeri ligger i samme by, og så giver det mest mening for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe måske er bare bypigen fra Odense, som synes at alt syd fra Odense er sydfyn 😉 Jeg kendte slet ikke til den debat!
   Og yes, det var Assens jeg besøgte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ellen

  Jeg har arbejdet på omtalte fabrik i mine sabbatår. Det er one dangerous job, forstået på den måde, at der snildt ryger lidt for mange stykker ned, når arbejdsdagen hedder 9,5 timer!
  Men jaaa, lækker chokolade i smukke omgivelser (du tjekkede forhåbentlig udsigten fra kantinen ud. It’s stunning!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvordan er den MEGA fine kjole i str? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Normal til stor. Svinger du mellem to, så kan du godt tage den mindste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak for svar, du sku altid så god til at svare 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Jeg prøver! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Jensen

  Summerbird, i nærboendes navn kaldt Birden. Ligger på Vestfyn ingen tvivl om det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk boet lige dér.
  Først i det hvide til højre og senere i de gule med de hvide altaner til venstre.

  ELSKEDE DET!!

  Kæft, jeg savner Odense, når jeg ser de billeder… 🙁

  Vil også mene at Assens er Vestfyn – men jeg er jyde og nok helt uden for kategori.

  Kunne til gengæld slå ihjel for et af de porcelænsæg fra Summerbird!!! (Hint hint 🙂 😀 😀 )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårskur