Den bedste børnefødselsdag

Tillykke med de 2 år min skat!

Tillykke med de 2 år min skat!

I dag fylder min dejlige Bella hele 2 år. Jeg ved det er en kliché at sige, men hold nu op – hvor blev de to år lige af?! Vi har fejret hende siden lørdag eftermiddag, hvor min søster kom og også hele dagen i går. Og i dag, hvor det er hendes rigtige fødselsdag, skal hun selvfølgelig også fejres! Jeg startede morgenen i hendes vuggestue med hjemmebagte boller, fødselsdagssang og de havde en fin gave til hende. Senere skal vi hygge igen og så skal hun have en gave mere fra os (selvom hun allerede har fået en stor en – tjek den eventuelt ud på instagram missjeanett). Jeg kan afsløre, at den hun får senere i dag er den her.

Billedet er fra i går (der kommer lidt flere billeder fra dagen snart), hvor hun lige skulle have lidt hjælp til at puste lys ud. Hun har en H&M-kjole på, som jeg købte forud hendes første sommer (2013). Min kjole er den HER.

Hav en skøn mandag <3 og 23. marts!

Today my daughter is turning 2. Wow, time flies! We have been celebrating her all weekend and we’re going to celebrate again today 😉

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

6 kommentarer

  • Tillykke med Bella :smiley: Kender det alt for godt, min søn bliver jo 3 lige om lidt! :scream:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med hende og ja, hvor går tiden bare hurtigt 🙂 Skønt billede forresten 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Her fylder den store snart 5 år og lillebror er liiiige på trapperne… Har givet helt op, når det kommer til at følge med! Tillykke med din smukke pige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Uh 5 år er også en stor dreng! Han skal jo så snart i skole?? Den dag tror jeg lidt at jeg frygter med Bella. Fordi så er hun sgu stor!
      Og mange tak 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste børnefødselsdag