Outfit of the day #379

Vind: Smarteyes samarbejder med upcoming designere

Vind: Smarteyes samarbejder med upcoming designereVind: Smarteyes samarbejder med upcoming designere

Det er faktisk ikke særlig mange måneder siden, at Smarteyes.dk åbnede en butik her i Odense. Hvis I er i nærheden, så burde I kigge forbi. Det er de pæneste briller (også solbriller!) og man kun blive i godt humør af deres fantastiske pink farve.

Smarteyes er en svensk kæde, der blev startet af to iværksættere, som synes at udvalget hos optikere er kedeligt og brillerne alt for dyre. Derfor har de lavet et koncept med trendy briller til to faste priser: en pris for enkeltstyrke og en pris for flerstyrker. Der ellers frit valg mellem alle brillerne og der kommer nye stel hver eneste måned. Hvis I ikke bruger briller, så kan næsten alle deres briller laves til solbriller.  I kan læse mere om deres koncept her.

De har allerede butikker i mange af landets største byer og her på torsdag d. 8. oktober, åbner de en butik i Kolding Storcenter. I den forbindelse, og for at sætte fokus på unge talenter fra byens designskole, har de lavet et samarbejde med to upcoming designtalenter. Og I kan nu vinde resultatet af samarbejdet! Modedesigner Anna Borg og accessory-designer Cecilie Lindhardt Fabricius har designet henholdsvis en kjole (billedet ovenover) og en taske, som I kan vinde lige HER på Smarteyes’ facebookside. Begge designere har taget udgangspunkt i Smarteyes’ retro-inspirerede kollektion Elements, som I kan lure på her.

Konkurrencen på deres facebookside er gået igang og den kører indtil d. 7/10. Vinderen får 4 valgfrie briller fra Smarteyes samt den specialdesignet kjole og taske.
Butikken i Kolding Storcenter åbner, som nævnt, på torsdag d. 8/10 og der vil være happenings i butikken i løbet af dagen. Blandt andet vil der være en makeupartist og fotograf, så man kan få lagt lækker makeup og få taget billeder med briller på.

Sponsoreret af Smarteyes.dk

Do you know Swedish Smarteyes? Not long ago they opened a store here in Odense and now they’re setting up shop in Kolding. They teamed up with two young designers, who designed a dress and a bag – and now you can win it here on their Facebook page. The new shop in Kolding opens on Thursday October 8th.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #379