Min nyeste ASOS ordre - og nu er der endelig fri retur hos ASOS!

Om elektronik og om at dele skærmen i en familie

Om elektronik og om at dele skærmen i en familie

Indlægget er sponsoreret af DBA.dk

Som I kan se, så har Bella altid været fan af vores iPad. Eller “ab-nej” og “Hi-pad”, som de har heddet også. Lige siden hun har haft motoriske evner til at trykke sig rundt, har hun var superfan. Det er alt fra streaming sites med hendes yndslings tegnefilm til app’s med sange og spil. Netop nu, hvor jeg skriver dette indlæg, sidder hun og er ved at give Jordbær Marie en manicure. Det vilde tumlingeliv, siger jeg jer! Vores iPad er egentlig Tims, som han har igennem sit arbejde, men det sidste års tid har vi måtte sande, at det efterhånden er mere Bellas end den er nogle af vi andres. Vi har derfor tit situationer, hvor vi meget nemt kunne bruge en iPad mere. For eksempel når Tim skal til byrådsmøder (hvor han skal have den med), men Bella lige er i gang med at lægge Dora-puslespil. Det er en krise der er til at tage at føle på! Mest for mig, da det er mig, som skal være alene hjemme med den ulykkelige pige, som er blevet skilt fra sin “Hi-pad”.

Det er et luksusproblem – jeg ved det godt. Men ikke desto mindre, så har vi faktisk længe overvejet, om vi ikke skulle købe os en ekstra iPad. Det er jo ikke noget vi virkelig, virkelig har brug for, men klart en luksus situation og derfor har vi faktisk overvejet, om vi skulle købe den brugt? På DBA.dk her kan man I deres elektronik finder rigtig mange gode og billige sager og vi kunne unægteligt spare en del på en iPad. Når det er til Bella, så gør det måske heller ikke så meget, at det ikke er den nyeste model, da hun bare ser Netflix og lægger neglelak på Jordbær Marie 😉 Vi savner også tit en ekstra iPad på ferier (især under transport), da vi jo er tre, som gerne vil underholdes i mens tiden skal gå. Omvendt kan man jo sælge den videre på DBA.dk, hvis man ikke får brugt sin elektronik.

Hvordan har I det med brugt elektronik? Vi skifter så hurtigt ud i alt elektronik i dag og man kunne jo nemt spare penge, ved ikke at have den nyeste model eller ved at sælge det man ikke bruger videre. Telefoner smadrer jeg dog, så de er ikke værd at sælge videre. Men iPads, kamera og computere kunne vi seriøst godt.
Kunne I også godt bruge en ekstra iPad eller noget andet hjemme hos jer?

Bella has loved our iPad for as long as she has been able to use it herself. Today it’s more her iPad than ours. That’s why we’re considering getting an extra one because we often find our selves in a situation where we really need an extra. But it is a “luxury” and that’s why we’re considering buying an used iPad on DBA.dk.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste ASOS ordre - og nu er der endelig fri retur hos ASOS!