Afgører flygtninge jeres valg af sommerferie?

En lille pause på bloggen

En lille pause på bloggen

Jeg holder en lille og forhåbentlig kort pause her på bloggen. Det har været undervejs i to måneder og sker nu endelig – at bloggen endelig rykker til Stylista! Jeg har fået at vide, at jeg helst ikke må blogge imens, så jeg vil være en artig pige og høre efter. Så kender I grunden til, hvis her er stille. Det skulle dog være på plads enten i dag eller i morgen, så pausen bliver måske slet ikke så lang. Jeg krydser fingre 😉

Når jeg igen blogger, så skal jeg nok give lyd. I må rigtig gerne følge bloggen på Facebook HER, instagram HER eller på Snapchat hvor jeg hedder missjeanett. Jeg giver besked på de forskellige platforme, når det hele kører igen. Bloglovin kan godt drille lidt i starten, så vil I være sikre på at få de nyeste indlæg, så skal I nok følge med en af de andre steder også. Der skulle dog komme styr på Bloglovin løbende, men jeg kan ikke sige noget om hvornår. Hvis I følger bloggen via Bloggers Delights eget system, så skal I finde en ny måde at følge med på, da I ikke længere vil få opdateringer der.
Jeg glæder mig til at vise jer mit nye “bloghjem” – så kan vi skåle lidt i bobler sammen fra sofaen 😉

Nu vil jeg utålmodigt glæde mig til at blive virtuelle naboer til blandt andet denne dame og hende her – og andre virkelig seje kvinder. Vi ses, forhåbentlig, efter flyttet 🙂

I’m taking a small break from the blog because it’s moving from BloggersDelight to Stylista.dk. The move should be complete either today or tomorrow – but now you know why I might be a bit quite while it happens. You can follow me on Facebook here, Instagram here or Snapchat missjeanett – I’ll let you know there when the move is complete! See you on the other side 😉

bloglovin
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afgører flygtninge jeres valg af sommerferie?