5 mest læste indlæg i februar 2017

Bolig cravings: guld og planteplakater

bolig-cravings-cactus-poster-kaktus-plakat-ellos-gold-pendel-lene-bjerre-vase-louise-roe-city-light-missjeanett-indretningReklamelinks:
1/ By Rydens HER   2/ Beautiful World HER   3/ Ellos Home HER
4/ Beautiful World HER   5/ Lene Bjerre HER   6/ Louise Roe HER

Jeg har lige købt endnu en af disse reoler (jeg vil have tre i alt) til stuen og så har jeg netop også købt lampen nr. 3. Sidstnævnte skal hænge i et hjørne sammen med dette spejl. Reolen skal fyldes op med bøger, men jeg har tænkt mig at efterlade et par af hylderne frie, så de kan fyldes med andre ting. Jeg gad godt at have en af disse planteplakater stående i en ramme (de har A5 størrelse, men fåes også større her). Vasen og lysestagen (man kan også bruge den sidste til en blomst) ville også gøre det godt på hylderne.

I’ve just bought one more of these for my living room. I’m gonna fill it with books, but also leave a shelf or two for a pretty poster and a vase. I also bought the lamp no. 3 and it’s gonna go in a corner with this mirror.

bloglovin
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mest læste indlæg i februar 2017