10 ting jeg vil lave i juni

Min aftenrutine

min-aftenrutine-hudrutine-missjeanett-blogger-perspirex-ole-henriksen-m2-beaute-pudderdaaserne-anti-age-loccitane-hand-lotion-dry-hands-eye-lash-serum

Indlægget er sponsoreret af Perspirex

I er rigtig mange, der over længere tid har spurgt ind til, hvilke skønhedsprodukter jeg bruger. I dette indlæg har jeg samlet alle de produkter, som jeg bruger om aftenen. Det er nemlig her, at jeg bruger flest – om morgenen er det ret få. Flere af disse produkter har jeg brugt i rigtig, rigtig lang tid. Jeg er typen, der holder sig til de samme produkter, når jeg først har fundet et der virker. Why fix it if it ain’t broken – ikke? Nogle af dem er dog ny tilkommende indenfor de sidste par måneder til halve år. I er velkommen til at stille spørgsmål og ellers så står der en beskrivelse af, hvordan jeg bruger dem, og hvorfor jeg er fan, her i indlægget. Jeg bruger selvfølgelig også noget til at rense make-up af med, men der er jeg ret lavpraktisk og bruger altid nogle make-up servietter, der bare skal køres rundt i ansigtet. Lige for tiden er det nogle fra Nivea (disse her), men lige dér shopper jeg lidt rundt mellem brands. Der har jeg ikke fundet mine yndlings endnu. På dage hvor jeg ikke har haft make-up på, der skyller jeg bare mit ansigt i lidt vand. Jeg tror på, at vi godt kan bruge for mange produkter og lige på dette område gælder the more – the merrier bestemt ikke. Min hud er gladeste (og pænest), når jeg ikke gør for meget. Løsningen på hudproblemer er ikke altid en masse produkter.

perspirex-deodorant-roll-on-missjeanett-hudrutine-m2-beaute-eye-lash-serum

Antiperspirant: “Bruger hun den om aftenen?!”. For at svare kort: Ja! Jeg syntes også, at det lød lidt sært, da jeg læste indlæggelsessedlen, men jeg lover – der er mening med galskaben. Perspirex lærte jeg først at kende for et par måneder siden, men det er altså genialt. Når man først starter med at bruge Perspirex, skal man påføre den hver aften i en uge, men efter en uge begynder den at virke i flere dage. Typisk går der 3-5 dage før man behøver at bruge den igen. Sørg for at læse indlæggelsessedlen før I går i gang, da I for eksempel ikke lige må have barberet jer og skal have helt tør og ren hud. Men det er utrolig nemt og det er så rart ikke at skulle tænke på antiperspirant hver dag – plus jeg mærker mindre til sved generelt. I kan følge dem på deres facebookside HER samt læse mere om deodoranterne HER

Perspirex kan købes online HER

ole-henriksen-fresh-lips-spf-15-truth-sugar-glow-polishing-mask-scrub-missjeanett-hudrutine-produkter

Scrub: En gang om ugen bruger jeg en scrub og i et års tid nu har jeg brugt Truth sugar glow polishing mask fra Ole Henriksen. Det er faktisk en scrub og en ansigtsmaske i en. Man påfører den forsigtig (man venter med at “scrubbe”), lader den sidde i 15 minutter og “scrubber” så. Den er virkelig lækker og hvor jeg har oplevet, at andre scrubs kan blive for “hårde” mod min hud, så sidder den her lige i skabet. Den er med citrus og det er sukker, der “scrubbe” ens hud. Tim bruger den faktisk også. Det er lidt vores “kæresteprodukt” haha. Har I også sådan et? Et I begge bruger?

Den kan købes online HER

Læbepomade: Ole Henriksens Fresh lips læbepomade har jeg brugt i så mange, mange år nu, at jeg ikke længere har styr på hvor længe. Jeg har prøvet rigtig mange læbepomader og selvom der bestemt findes andre gode derude, så er der intet der slår denne her. I min verden er en god læbepomade en, som retter op på tørre læber. Hvis jeg skal påføre læbepomade flere gange om dagen for ikke at have tørre læber, så virker den ikke ordentligt. Fresh lips putter jeg på hver aften inden jeg går i seng og det er nok.

Den kan købes HER og HER

 

pudderdaaserne-anti-age-ansigtscreme-anmeldelse-rutine-m2-beaute-eye-lash-serum-laengere-oejenvipper

Ansigtscreme: Som jeg nævnte først i indlægget, så er min hud klart pænest, når jeg ikke gør for meget. Det betød i mange år også, at den faktisk var pænest, når jeg ikke brugte ansigtscreme. Jeg troede i mange år, at jeg bare ikke havde fundet den rigtige ansigtscreme, men så sagde en af disse kloge damer til mig, at det altså ikke er alle, der har brug for ansigtscreme og at hvis min hud var gladest uden, så var det da bare dét, som jeg skulle holde mig til. Så det har jeg gjort og det har virket perfekt. Men med alderen begynder ens hud at blive dårligere til at holde på fugt og det kan jeg også mærke, at min er blevet. Så selvom jeg endnu ikke har en eneste rynke, så har jeg det sidste års tid brugt Pudderdåsernes anti-age ansigtscreme (anti-age er også forbyggende). Den er virkelig god og giver præcis den mængde fugt, som min hud har brug for. Jeg bruger cremen hver aften, inden jeg går i seng.

Den kan købes HER

Eye lash serum: Den her er G E N I A L. Der kommer et mere dybdegående indlæg snart, når jeg er helt færdig med at teste den, men kort fortalt så virker den virkelig! Det er et serum, der påføres ligesom en flydende eyeliner (der har ingen farve) om aftenen, når man har renset sit ansigt. Det geniale serum får ens vipper til at vokse sig længere, så man får de vildeste vipper. Man skal bruge den hver aften – dog kan det anbefales at holde en lille pause, hvis vipperne begynder at blive for lange.

M2 Beauté Eye lash serum kan købes HER

loccitane-en-provence-shea-butter-very-dry-skin-handcreme-haandcreme-missjeanett-hudrutine-produkter

Håndcreme: Jeg vasker hænder lidt mere end gennemsnittet, da jeg kan være lidt en freak, når det kommer til hygiejne. Altså, det er ikke fordi jeg vasker hænder 50 gange om dagen, vel? Haha! Samtidig kan jeg slet ikke have følelsen af at have tørre hænder. Jeg HADER det! Derfor har jeg virkelig også brug for en rigtig god håndcreme, så jeg ikke render rundt med tørre hænder. Jeg har i flere år været rigtig glad for en fra L’Occitane og den er super god, men nu har jeg lige opdaget denne (også fra L’Occitane), som er samme den håndcreme bare til virkelig tørre hænder. Den er åh-så-god!

Jeg plejer at købe den i Magasin.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

  • Tilde
    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Nej, det havde jeg slet ikke set. Men sådan som jeg læser det, så er det for folk der er gravide eller har grønstær?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Hvordan dufter den grønne variant, du viser her? Jeg prøvede Perspirex for et par siden, og der duftede den meget kraftigt af vandmelon (!?), så selvom den virkede fint, kunne jeg ikke holde lugten ud til sidst.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg har lidt svært ved at beskrive duften, men den dufter i hvert fald ikke af vandmelon! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Lige i forhold til renseservietter – har du prøvet dem fra Neutral? Dem er jeg ret glade for, da jeg også altid bruger renseservietter for nemhedens skyld. Og kan godt lide at dem fra Neutral er tilpas fugtige i det. Synes dem fra Nivea kan være lidt tørre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Jeg er helt enig med dig i forhold til, at Niveas ikke altid er fugtige nok. Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg har prøvet dem fra Neutral – dem må jeg lige kigge efter næste gang! I gamle dage var jeg vildt glad for dem, som Netto havde (af ukendt mærke). Men så kom der en ny producent på dem og siden har de ikke været særlig gode. Mine øjne svier af dem fra Netto nu – hvilket de ikke gjorde før 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hvis du vasker hænder tit, vil jeg anbefale en sulfatfri sæbe, da det er sulfaterne der (sammen med vandet) udtørrer. Jeg bruger organiccirkel fra Rema 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tak for tippet! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • E

      Urtekrams no perfume flydende håndsæbe er også god, og også uden både laureth og lauryl sulfater. Efter at være startet med at bruge den, behøver jeg ikke håndcreme – ikke engang om vinteren.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Tak, det vil jeg bestemt tjekke ud 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i juni