Min kjole til "Best of Odense '17"

Min weekend: Borgmesterens fødselsdag og vinterklar have

min-weekend-peter-borgmesterens-foedselsdagmin-weekend-peters-foedselsdag-storms-pakhusmin-weekend-peters-foedselsdag-storms-pakhus-odensemin-weekend-vero-moda-kjole-slaa-om-blogger-kjole-missjeanett-odensebloggers
Reklame/reklamelinks:

Beklager stilheden herinde på bloggen de sidste par dage. Det sker virkelig ikke tit, at jeg ikke blogger i 3-4 dage (hvilket stresser mig helt vildt), men denne uge har været C R A Z Y. Så crazy, at jeg onsdag aften sad og tudede lidt overfor Tim. Ikke fordi jeg var ked af det, men fordi jeg var SÅ smadret og kunne ikke overskue det sidste dage inden weekend. Alle dagene har været pakket fra morgen til aften. Tag for eksempel torsdag: jeg låste hoveddøren kl. 8.30 og stod først foran den igen kl. 22.30. Det har været en blanding af arbejde, freelanceopgaver, bloggen, Tims sindsyge program og en masse andre ting. Læg oven i, at jeg torsdag aften går i seng med feber og ondt i halsen. Det var vist ikke kun mit hoved, der syntes, at der havde været for meget knald på – min krop sagde også fra til sidst. Derfor har jeg desværre også brugt det meste af denne weekend på at ligge syg. Her søndag aften fatter jeg faktisk ikke, hvordan jeg overhovedet er kommet igennem ugen, men det er jeg – og nu glæder jeg mig ekstra, ekstra meget til ferie i den kommende uge. Jeg vælger at fortrænge, at når vi kommer hjem igen, så bliver vi kastet direkte ud i valgkamp med plakatophængning og hvad har vi. Men den bro krydser vi, når vi står foran den. Nogle gange så føler jeg, at jeg er den eneste, der nogle gange “knækker” midt i en FOR presset uge. At jeg er lidt “svagelig”. Men jeg prøver at sige til mig selv, at det hårdeste program kan få selv de mest “robuste” (jeg HADER det ord, når det bliver brugt til at beskrive menneskers sind med) ned.

Nu skal det handle om sidste weekend – altså den for en uges tid siden. Jeg startede fredagen med at fejre Peter – byens borgsmester. Han fyldte 40 år og havde inviteret til fødselsdagsreception i Storms Pakhus. Jeg elsker seriøst Storms Pakhus. Det er det fedeste sted og jeg har kun fået virkelig lækker mad. Receptionen var så hyggelig, at Tim og jeg besluttede, at i stedet for at køre hjem, så hentede Tim Bella og kom hen tilbage til receptionen sammen med hende. Peters yngste søn, Dines, er kun en 8 måneder ældre en Bella (mig og hans kone Christina nåede lige at være gravid “sammen” i en måneds tid) og de leger rigtig godt sammen, så de kunne underholde hinanden. Ret hurtigt gik det dog mest ud på, hvem der kunne finde på at lave de største ulykker. De to havde en fest 😉 Efter receptionen blev vi i pakhuset og spiste aftensmad. Vi var alle trætte efterfølgende, så efter Bella var puttet, blev det til en film på sofaen. Vi så “madding crowd” med. Fin film, men nok ikke en, som jeg kommer til at se igen. Den ligger på Viaplay, hvis I er interesseret.

Til receptionen havde jeg min Vero Moda kjole på og  kan købes HER + HER. Min trenchcoat er fra ASOS HER og skoene er fra Zara (købt i tilbage i februar, så de er nok væk).

min-mini-rodini-rose-kjole

Lørdag træk vi stikket og tog i biografen, hvor vi så My Little Pony – The Movie (jeg synes ikke at den var særlig god og Tim sov under det mest af filmen… men Bella elskede den!). Resten af lørdagen fik vi bare slappet af og ladet op til den kommende uge, som vi jo så lige har været igennem. Det var også virkelig tiltrængt.

Bellas rosekjole er fra Mini Rodini og kan stadig købes HERHER

min-weekend-hortensia-plante-ud-om-vinteren-missjeanettmin-weekend-wheat-termotoej-missjeanettmin-weekend-hindbaer-roulade-missjeanett

Det var virkelig smukt vejr søndag, så vi gik i haven og gjorde den klar til vinter; pakkede havemøbler væk, dækkede grillen og så videre. Jeg fik plantet mine hortensia fra krukkerne ud i bede, så de måske overlever til næste sommer (jeg har en 2/3 hit rate på at gøre det. Har I nogle tips til at øge succesen? Jeg har hørt, at nogle af arterne bare ikke er “skabt” til at kunne overleve vinter). Tim fik slået græsset og jeg plukkede de få hasselnødder, der var tilbage på træet. Jeg tror, at høstet blev til hele 10 nødder – haha. Næste år skal det lige gøres 2-3 uger før. Efter et par timer i haven handlede og på vejen hjem lod Bella (og mig) friste af en hindbærroulade, som vi købte med hjem til kaffen. Tim faldt tidligt i søvn på sofaen (havearbejde har tit den effekt på ham 😉 ), så jeg så X Factor UK alene på sofaen. UK-versionen kan altså bare et eller andet. Jeg ser stadig det danske X Factor, men har i flere år været ret ligeglad med resultatet. UK-versionen kan stadig få min puls op og jeg lader mig rive helt vildt med. Gad vide, hvad det er, der gør forskellen?

Ude i haven havde Bella termotøj fra Wheat på (HER) + gummistøvler fra Aigle HER.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

4 kommentarer

  • Nadia WH

    X Factor UK er SÅ godt 🙂 Jeg glæder mig altid til, at der kommer et nyt afsnit på DR TV.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Miss Jeanett

      Ja, det er virkelig godt! Jeg glæder mig til stole-afsnittet næste gang.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hvor ser det ud til at have været en god weekend 😉 Vi må håbe der kommer lidt mere ro på denne uge <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kjole til "Best of Odense '17"