Autum - I hate it

Jardin du Luxembourg

Jardin du LuxembourgJardin du LuxembourgJardin du LuxembourgJardin du Luxembourg

Da vi var i Paris i juli 2008 var der ret varmt og derfor var det oplagt at opsøge Paris’ parker. Vi valgte af købe ind til frokost med brød, ost, frugt og vin – og så tog vi på pinic i parken Jardin du Luxembourg som ligger tæt på Latinerkvarteret og Montparnasse. Jardin du Luxembourg er en gammel park/have fra 1612 (det er nogle pænt gamle blomster der er i den have så…. haha 😉 ) som en del af den bygning (Palais du Luxembourg) haven omkredser. Vi spiste frokost ved et bassin fyldt med de største guldfisk jeg i mit liv har set. Generelt er haven utrolig velpasset og smuk. Et perfekt sted hvis man bare gerne vil slappe af udendørs, når man er i Paris. Haven bliver brugt meget af franskmændene selv, hvor mange i sommerhalvåret fx. spiser deres medbragte frokost her. En ting vi synes var “sjov” var, at der bare står stole rundt omkring i parken som man kan benytte sig af. Vi undrede os over hvorfor de ikke havde placeret bænke istedet for stole – de må da få mange stole stjålet hvert år?

Vi boede på dette hotel i nærheden af Sacré Coeur og Moulin Rouge. I kan læse min anmeldelse af det HER.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autum - I hate it