Black & White

Hotel Saint Georges Lafayette i Paris

Hotel: Saint Georges LafayetteHotel: Saint Georges Lafayette

Note: Jeg har mistet en del af mine billeder fra Paris, men prøver at se om jeg ikke kan finde dem igen, da jeg har flere billeder af værelserne. Indtil da kan I se flere billeder af værelserne HER.

I Paris boede vi på hotellet Saint Georges Lafayette som ligger i 9. arrondissement på gaden Rue Victor Massé. Gaden og området er rigtig hyggeligt med mange cafeer og gode restauranter. Det er også rigtig tæt på seværdigheder som Moulin Rouge og Sacré Coeur kirken – begge dele kan man nemt gå til fra hotellet. Der ligger også et metrostop (Pigalle) tæt på hotellet.

Selve hotellet er lidt gammelt, men det har bestemt sin charme! Og personalet er rigtige venlige. Værelserne har eget badeværelse med bruser, wc og vask. Der er en seng, skab og TV i selve værelset også. Vores værelse lå ud til gaden, hvilket var rigtig hyggeligt at kunne sidde i vinduet om aftenen og følge med i byens liv (som I kan se at jeg gør på billedet 😉 ). Der er gratis internet i lobbyen.

 

+ Plusser: God beliggenhed og hotellet er rigtig hyggeligt. Der er rigtig mange restauranter i området.
– Minusser: Hotellet er lidt gammelt og ikke vildt luksus.

Pris: Det er efterhånden et par år siden jeg var der, så jeg kan ikke huske det specifikke pris 100%. Dog mener jeg vi gav omkring 3000 kr for 7 nætter (i højsæsonen midt i juli) for et værelse til 2 personer (og der er morgenmad inkl i prisen). Men jeg kan se at det sagtens kan gøres billigere udenfor sæsonen.

Vi havde booket hotellet igennem hotels.com. I kan finde det lige HER.

 

Affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & White