Tonight...

Sacré Coeur

Sacré CoeurSacré CoeurSacré Coeur

 Vi boede ret tæt på kirken Sacré Coeur og derfor var vi deroppe forbi flere gange. Vi var faktisk ikke inde i kirken på noget tidspunkt, men det er muligt (og er gratis – det koster kun penge, hvis man vil op i tårnene). Kirken er forholdsvis ny, hvis man sammenligner med andre kendte kirker. Den stod færdig i 1914. Vi gik derop hver gang, da vi boede tæt på. Der er heller ikke noget metrostop lige ved kirken – det kræver en lille gåtur til alle, hvis man vil derop. Det mest fantastiske ved stedet er faktisk det udsigt som man har, hvis man har ryggen til kirken. Det er en super flot udsigt over Paris by. Dét kombineret med den smukke kirke gør det værd at besøge. Gaderne bag kirken er super hyggelige og der gik vi flere gange en tur. Gaderne der er fyldt med små sjove butikker, restauranter og gadekunstere (malere, tegnere osv). Kirken ligger på Montmartre i 18. arrondissement.

Jeg vil dog gerne komme med en lille advarelse ang et lille område inden man er helt oppe ved kirken (lige før en meget høj trappe). Der stod hver gang en gruppe af afrikanere der kommer hen til jer og beder jer om at stikke jeres finder eller håndled ud for så vil de flette jer et armbånd – som de siger i får gratis “for venskabs skyld”. De har selvfølgelig ikke tænkt sig at give jer det gratis og det bliver meget aggressive når i enten siger nej til at ville betale eller siger i ingen kontanter har. Min svigermor oplevede at de havde trængt hende helt op i en krog og de krævede 10 euro pr armbånd. Da vi senere var der oppe hev de fat i mig og prøvede at hive mig væk fra min kæreste. Min kæreste og svigermor var heldigvis hurtige og fik mig hurtigt væk. Det skal ikke skræmme jer for at tage derop, men gå sammen og lad vær’ med at indlede en samtale med dem.

Vi boede på dette hotel i nærheden af Sacré Coeur og Moulin Rouge. I kan læse min anmeldelse af det HER.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonight...