Next hyped Balmain shoes?

Saint-Sulpice

Saint-SulpiceSaint-SulpiceSaint-SulpiceSaint-SulpiceSaint-Sulpice

 Vi besøgte en del kirker, da vi var i Paris. Jeg har en ting for kirker, når vi er ude og rejse – jeg synes de er så meget smukkere alle andre steder end her i DK. En af dem vi besøgte var Saint-Sulpice som ligger i Luxembourg kvarteret i det 6. arrondissement. Kirkens tårne var desværre under renovation, da vi var der i 2008, så det første billede øverst bærer desværre præg af det. Ville selv ønske jeg havde set kirken uden stiladser osv.

Der er flere specielle ting ved kirken: Kirken er den 2. største i Paris (kun overgået af Notre Dame) og har desuden et af de største orgel i verden. Kirken er også kendt for sine vægmalerier af den franske maler Eugène Delacroix (som er mest kendt for sit meget berømte maleri Liberty Leading the People). Vi gik rundt i lang tid inde i kirken, da der er som mange detaljer og kroge som kan udforskes. Jeg synes virkelig der var meget stemning i kirken. Jeg var også ret vild med det smukke springvand der er foran kirken. Den har iøvrigt fået mange flere besøgende siden Da vinci mysteriet udkom, da kirken er med i bogen. Det kostede ikke noget at komme ind i kirken.

Vi boede på dette hotel i nærheden af Sacré Coeur og Moulin Rouge. I kan læse min anmeldelse af det HER.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Next hyped Balmain shoes?