Considering: New wallet

Anniversary with Mr. Boyfriend

Anniversary with Mr. Boyfriend Pinic in our living room
Today is our 7-year anniversary. (Jesus christ, that’s long!). Mr. Boyfriend had told me to “get lost” a couple of hours this afternoon because he had a surprise. So I went shopping and met a couple of friends randomly whom I ate lunch with. I came to a pinic in our living room – SO romantic! He had removed our coffeetable and made the pinic on the floor with roses all over the place. He had made some yummy snacks like avocados with schrimps, melon with ham, strawberries, grapes and bellinies with creme fraiche and caviar. And they was a present for me too; the Summerbird chocolate-sushi kit (you eat small pieces of chocolate as sushi and dip them in fruit-sauces) – we’ll be eating that as dessert later. Now he has gone to a meeting and I’m gonna cook him a nice dinner. What a perfect day!

You can read more about Summerbird here (the english site) and see some of their products.
————————————

I dag har jeg og Hr. Kæreste 7-årsdag… jesus christ, det er lang tid! Hr. Kæreste havde bedt mig om at “forsvinde” et par timer her i eftermiddag, fordi han havde en overraskelse han skulle ha’ forberedt. Jeg smuttede op i byen, shoppede lidt og mødte tilfældigt nogle venner som jeg så spiste frokost med. Da jeg kom hjem havde Hr. Kæreste fjernet vores sofabord og havde lavet en pinic midt inde på vores stuegulv med roser overalt – det var SÅ romantisk! Han havde også lavet forskellige lækkerier som avocado med rejer, melon med parmaskinke, jordbær, vindruer og bellinies med creme fraiche og kaviar. Og der var også en gave til mig; Summerbirds chokolade-sushi sæt (det er små stykker chokolade man spiser med pinde som sushi som man dypper i frugt-saucer) – det skal vi helt sikkert ha’ som dessert senere! Nu er han smuttet til et møde og jeg har imens tænkt mig at lave en lækker middag til ham. Sikke en dejlig dag!

Du kan læse mere om Summerbird her og se nogle af deres produkter!

Anniversary with Mr. Boyfriend
Anniversary with Mr. Boyfriend

Anniversary with Mr. Boyfriend

The Summerbird chocolate-sushi kit

6 kommentarer

 • årh hvor fint! super god overraskelse – ville ønske min kæreste var så kreativ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor romantisk – stort tillykke med dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re blog is amazing! I want mine to be more like that. I want it to be fun and creative and have people actually WANT to read it. It’s too plain, and kinda boring! Ugh. Any tips? By the way, happy anniversary Girl!!! Love ya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina – tusind tak! Ja, det var virkelig en super sød overraskel. Generelt er jeg ret heldig – han er virkelig god til den slags overraskelser!Cille – Mange tak! Sødt at få så mange lykkeønskninger!Carol – THANK YOU so much!! I’m gonna send you a message with tips on facebook! Love ya too!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Lækkert :)Men det der summerbird sushi sæt er noget af en fiasko – never again! (opreklameret lort)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ikke den er en fiasko, men jeg synes den er for dyr i forhold til hvad man får for prisen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Considering: New wallet