Anniversary with Mr. Boyfriend

Follow my blog with bloglovin’

First of all I wanna say a BIG THANK YOU to all of you who’re reading my blog. I’ve got a lot of new readers the last couple of weeks and it makes me SO happy, you have no idea! So thank you for reading! And thanks to all you guys that comment too – comments make blogging even more fun! If any of you have any good ideas for my blog then send my an email or make a comment!

I’ve made it possible for you guys to follow my blog on bloglovin’. I’ve made a button here on the right —>
So if any of you are useing bloglovin’ to follow blogs then it’s now possible to follow mine.

Follow my blog with bloglovin'

Først vil jeg lige sige et STORT TAK til alle jer der læser min blog. Jeg har fået en del nye læsere de sidste par uger og det gør mig virkelig glad! Så tusind tak fordi i læser med. Og tak til jer der kommenterer indlæg også – kommentare gør blogging endnu mere sjovt! Hvis nogle af jer har nogle gode ideer til bloggen, så send mig en email eller en kommentar.

Jeg har nu gjort det muligt for jer at følge min blog på bloglovin’. Jeg har lavet en knap her ude til højre —->
Så hvis i bruger bloglovin’ til at følge blogs, så er det nu muligt at følge min.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anniversary with Mr. Boyfriend