Latest buy: Matthew W for Kat

Outfit of the day #32

Outfit of the day #32

This is my outfit from yesterday. Went to a big BBQ with a lot of friends in a park called Munke mose in Odense. The weather was lovely and I had a great night! But first the outfit – felt like being a bit hippie-ish. Sorry for the poor quality of the picture, but it’s the only picture I have with me standing up. The picture doesn’t do the dress any justice, but these pictures are better.

———————-

Dette er mit outfit fra igår. Var til et stort grill-arrangement med en masse venner i et grønt område i Odense der hedder Munke mose (til jer der ikke kender Odense). Vejret var super og det var en fed dag/nat. Følte mig lidt hippie-inspireret igår. Sorry for det ringe billede, men det er det eneste billede jeg har fra igår af mig i full figur. Billederne viser slet ikke hvor smuk kjolen er, men disse billeder er bedre.

Outfit of the day #32

What I’m wearing:

Floral maxi dress from H&M
Grey cardigan from H&M
Gold hippie-headband from Asos – Get it
here
Gold bangles from H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: Matthew W for Kat