Outfit of the day # 57

Fever and Gossip Girl

Fever and Gossip Girl

Fever and Gossip Girl

Sorry for the lack of post today so far… I’ve been up half of the night with a fever. I feel a bit better now, but still not great. I’m gonna go a watch the newest episode of Gosisp Girl. Maybe I’ll be back with a more fashionable entry later. You can enjoy these pictures from the newest episode of GG.
————————-

Sorry for manglende indlæg i dag so far… jeg har været oppe halvdelen af natten med feber. Jeg har det en smule bedre nu, men stadig ikke fantastisk. Jeg vil smutte hen og se det nyeste afsnit af Gossip Girl. Måske vender jeg tilbage senere. Imens kan i nyde lidt billeder fra det nyeste GG afsnit.

Fever and Gossip Girl

Fever and Gossip Girl
Fever and Gossip Girl

4 kommentarer

 • sorry to hear that you aren't feeling well hunny. that is the worst! Drink lots of fluids… some tea maybe? and enjoy GG. Last night's episode was a pretty funny one. And I'm so in love with all of Blair's outfits. The key necklace she is wearing in that last picture with the yellow dress is the one from Tiffany that I have been yearning for! sigh…. feel better!!xoxohttp://thediscerningfashionista.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EEP!!! I missed GG last night! Feel better!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohh, I love Chuck and Blair! Btw I like your blog, where is the picture from your header taken? The landscape looks awesome!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ MeganThanks sweety! Uh, yeah I noticed her necklace too. It's very, very pretty!@ DanielleThank you so much! :)@ IzzaThank you so much! The pictures is taken at Lake Como in Italy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day # 57