VILA Express Autumn Collection 2009

Party make-up

Image Hosted by ImageShack.us
Chanel make-up winter 2009

How do I get this look (minus the dark lips – that’s too goth for me) without ending up looking like a panda?! I love smokey eyes, but they never end up right on me. Do any of you have any great tips for making smokey eyes?

I still don’t know what I’m doing this weekend (besides going to the gym at least once). I really feel like partying – so I need to persuede some of my friends.

—————————-

Hvordan laver jeg sådan et labert look (minus de mørke læber – det er lidt for goth til mig) uden at ende med at ligne en panda?!? Jeg elsker smokey eyes, men synes altid de ser rigtige ud når jeg prøver at lave dem. Er der nogen af jer der har nogle gode tips?

Jeg ved stadig ikke hvad jeg skal lave denne weekend (udover at jeg skal træne en enkelt gang). Jeg har virkelig lyst til fest – det kræver bare at jeg får overtalt nogen af vennerne.

2 kommentarer

  • Jeg går ikke selv med meget make-up, men når jeg skal, se er smokey eyes også klart favoritten. Jeg plejer at bruge en sort øjenskygge og starte udefra og ind og så kører jeg lige i 'globelinien' også. Det kan nemlig blive meget markabert når man er lyshåret som jeg selv er, og kan se du også er det. Så pas på og ta lidt ad gangen. Men starter du udefra og ind synes jeg det er lettere at styre. Hvis du har en lys/hvid øjenskygge kan du afslutte med den i krogen. Og så er knaldrød læbestift jo næsten et 'must' til.. 😉 Håber det ku hjælpe dig lidt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde det samme problem med smokey eyes, og jeg kan da godt lige smide erfaringer:Brug lyse(re) farver i starten, så ser det ikke så voldsomt ud. Så kan man med mere erfaring lægge mere og mere "dybde" på.Desuden handler det om at prøve sig frem, så man finder ud af, hvor man skal ligge skyggerne. Jeg har godt nok taget det hele af igen mange gange 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILA Express Autumn Collection 2009