Happy birthday Mr. Boyfriend!

Kate Moss for Topshop – Sequin maxi dress

Image Hosted by ImageShack.us

Another Kate Moss for Topshop collection was released yesterday. I’ve been looking through it and there’s not a lot that I want. The item I crave the most is actually this black sequin maxi dress. I just don’t know when to use this (maybe for a really bal-ish new years eve…. Kaaaaat?!). But it’s also too expensive for me right now, but it is pretty!! You can get it here for £ 180.

I was invited to H&Ms showroom yesterday to see the new “Home” collection, but desided not to go to CPH since it was Mr. Boyfriends birthday and all. But I can see that Kia and Merete from Velvet Snow went so keep an eye on their blogs if you wanna see pictures.

——————–

Igår kom endnu en kollektion af Kate Moss for Topshop på gaden. Jeg har kigget lidt igennem det hele og der er ikke rigtig noget bare MÅ ha’. Den eneste ting jeg godt gad at eje (udover noget af undertøjet) er denne helt fantastiske paliet maxi kjole. Jeg ved dog ikke lige hvad jeg skulle bruge den til pt (måske en galla-nytårsaften? Kaaaaat!!), men den koster også mere end hvad jeg har til at skyde af på en lang paliet kjole pt. Men den er godt nok fin! I kan finde den her til 180 £ som er ca. 1440 kr.

Jeg var faktisk også blevet inviteret til H&Ms showroom for at se den nye H&M Home kollektion, men besluttede mig for at blive hjemme, da Hr. Kæreste havde fødselsdag igår. Men jeg kan se at bla. Kia fra Fierce og Fattig på SU og Merete fra Velvet Snow var afsted, så hold øje med deres blogs hvis i vil se billeder.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy birthday Mr. Boyfriend!