Grade for our report

On Chicisimo # 3

Image Hosted by ImageShack.us

Yup! I’m on Chicisimo again! You can see the outfit here (and vote for it) or you can click here and see all the outfits I’ve had on Chicisimo so far. It’s a really cool site by the way. Maria picks out cool outfits from blogs and uploades them to the website. Then it’s possible for all of us to comment and vote for the outfits we like.

————————

Så er jeg sg* på Chicisimo igen! I kan se outfittet her (og stemme på det) eller i kan klikke her og se alle de outfits jeg har haft på siden so far. Det er forresten en ret cool side, hvor Maria (hende bag siden) vælger de fedeste outfits fra blogs og uploader dem på websitet. Det er så muligt for os at kommentere og stemme på de outfits vi bedst kan lide.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grade for our report