Saturday(/Sunday) Followers

Outfit of the day # 61

Outfit of the day # 61

I had such a great night last night! There were so many people there to support Mr. Boyfriend’s upcoming campaigne and some of my really close friends came all the way from Copenhagen. And we raised a lot of money so it’s all good. Now I’m gonna relax and eat pumpkin/chili soup. My fall-vacation is over now so tomorrow it’s back to school where we have a whole video-workshop week ahead of us. I think it’s gonna be fun!
And this was the outfit I had on last night – wearing my green vintage dress for the first time.

———————

Uh jeg havde bare en super aften igår! Der kom så mange mennesker til festen for at støtte Hr. Kærestes kommende valgkamp og nogle af vores rigtig gode venner kom helt fra København af. Vi fik også raiset en masse penge, så det kunne ikke være bedre! Nu vil jeg spise græskar-chili supper og slappe af. Min efterårsferie er nu slut, så i morgen starter skolen igen… og vi lægger ud med en hel uges video-workshop. Det tror jeg faktisk bliver sjovt!
Og det her var outfittet igår, hvor jeg havde min grønne vintage kjole på for først gang. Den er med skulderpuder og har den fineste ryg.

I’m wearing:

Green sequin vintage dress
Studded heels from Zara
Mirror-bracelet from Glitter
Rings from Glitter + H&M

Image Hosted by ImageShack.us

bloglovin

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday(/Sunday) Followers