WIN: Aussie shampoo + conditioner

Outfit of the day # 65

Image Hosted by ImageShack.us

Jeeess – I can’t even remember the last time I took an outfit-pic in daylight. The winter needs to go away as soon as possible! The outfit is from yesterday when I went to my parents house to celebrate my dads birthday and eat cake. I actually bought this dress over 6 months ago, but at that time it was too tight. Now (after 3 months of working out in the gym) it’s actually a bit too big in the waist area. That sucks… I love the details on the sleeves.

———————-

Wow… jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde mulighed for at tage outfit-billede i dagslys. Den her mørke lort vinter må altså godt forsvinde så hurtigt som muligt (julen er dog okay!). Outfittet er fra igår hvor jeg var ude ved mine forældre for at fejre min fars fødselsdag inkl kagespisning. Jeg købte faktisk den her kjole for over et halvt år siden, men har ikke rigtig brugt den, da den dengang var for stram. Nu (efter 3 måneders træning) er den faktisk lidt for løs – især omkring taljen/under brystet…. surt show. Jeg er ellers ret vild med detaljerne på ærmerne.

I’m wearing:

Dress from Peoples Market – Get it here
Black leather bracelet from Pieces
Tights from H&M
Ring from H&M
Boots from Deichmann

Image Hosted by ImageShack.us

6 kommentarer

 • Anonymous

  Ej hvor ser du lækker ud i det der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, nogle lækre sko. Hvor meget kostede de og kan man stadig købe dem? (-:Ciao'Emmahttp://fashion-affairs.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Ditte og EmmaJeg købte faktisk mine før sommerferien, men da jeg var inde i min egen Deichmann (i gågaden i Odense) i sidste uge, så så jeg at de faktisk stadig havde nogle få størrelser tilbage. De koster 299 kr :)@ AnonymEj, tusind tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The rossettes on the shoulders are so cute. A good way to emphasize shoulders in a different way. http://www.thestarvingstylist.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puh. Jeg går helt i stykker over hvor smuk du er. Vold-urimeligt.Vildt fin kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ The Starving StylistThanks! And you're right – it's a different way to have the bigger shoulders!@ Mai:Ej, hvor er du sød! Tusind tak! Og jeg er så vild med din stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN: Aussie shampoo + conditioner