Latest buy: tickets to Avatar

WIN: Aussie shampoo + conditioner

Image Hosted by ImageShack.us

It’s time for the first competition in the my blogs history! It’s about time that I gave something back to you readers so here you are! Aussie has been so kind to give me 4 sets of shampoo and conditioner from thier “Aussome volume” line and they can now be yours! All you have to do is answer this question in a mail to missjeanettblog@forum.dk Remember to leave your name!

Which colour has my hair never been?

A. Dark brown
B. Ice-white blonde
C. Red-brown

The competition end on friday december 4th at 8.00 pm. Good luck to you all! (And I promiss you picture-proof of me with the haircolours)

—————————

Så er det tid til bloggens aller første konkurrence! Det er vist på tide, at i læsere fortjener at blive forkælet lidt… især nu hvor det næsten er jul! Aussie har været så søde, at sponsorere 4 sæt med shampoo og balsam fra deres “Aussome volume” serie og de kan nu blive jeres! Alt i skal gøre er at svare på spørgsmålet her under og sende det i en mail til missjeanettblog@forum.dk Husk at skrive jeres navn i mailen!
Jeg har selv haft fornøjelsen af at prøve serien og jeg er ganske tilfreds! Mit hår er blødt og dufter rigtig godt i mange, mange timer efter (jeg er normalt ellers ikke en af dem, hvor man kan dufte shampooen i håret efter et bad, men det kan jeg med den her!).

Hvilken farve har mit hår aldrig været?

A. Mørke brunt
B. Ishvid platin blond
C. Rød-brunt

Konkurrencen slutter på fredag (4/12) kl. 20.00. Held og lykke! (Og i skal nok få billede-beviser ang. hårfarverne)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest buy: tickets to Avatar