Dubai: Day 5

Buy: DKNY Delicious duo

Normally I don’t go duty-free shopping crazy when I’m travelling. I do buy some perfumes here and there because they’re a bit cheaper. And that was what I did last night on the plane. I couldn’t resist this offer: 2 x 30 ml Be Delicious perfumes (the green one and the new Fresh Blossom) for the price of one! Bargain!

Now I’m gonna go and buy some food to put in my VERY emty fridge. And then I’m just gonna relax for the rest of the day. I’m still very tired from all the travelling yesterday. I’ll tell you more about Dubai later…

————————-

Jeg har gjort mere end et køb i forbindelse med turen til Dubai, men det sidste jeg nåede at gøre var på flyet hjem. Normalt går jeg ikke amok i told-frie ting, da der ikke altid er den store besparelse at hente – og hvis jeg endelig gør, så er det altid i parfume. Det var netop også et parfume-tilbud der endte med at friste mig igår. Generelt er jeg meget til friske og sommer-agtige dufte og jeg har derfor længe været en fan af den grønne DKNY Be Delicious parfume. Jeg har iøvrigt også cravet den nye Be Delicious Fresh Blossom (den lyserøde) et stykke tid, så da der var et tilbud med en af hver (2 x 30 ml) til sølle 249 kr, så slog jeg til! Dejligt med lidt nyt på parfume hylden.

Nu vil jeg smutte i Netto for at fylde et MEGET tomt køleskab op og så hjem og stene til de sidste 2 fredages X Factor. Godt sådan noget ligger på nettet. Og hvor er jeg glad for, at Jesper stadig er med! (Tak til jer der har holdt mig opdateret her på bloggen). Der kommer mere om Dubai senere, men tænkte lige, at jeg ville bryde det med etl idt fashion-relateret indlæg, så i ikke ender med at brække jer over Dubai.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai: Day 5