Essie - Sag Harbour

Atelier Versace – Spring 2010

Jeg over disse billeder for et par dage siden – de er Atelier Versace’s Lookbook for spring 2010. Jeg vil blankt indrømme, at jeg er en sucker for store, glamourøse gallakjoler på den røde løber. Jeg elsker, når det er Award-season i USA med bla. Gloden Globes og Oscars – det er altså så lækkert, at se alle de smukke lange kjoler (og mener det er et absolut no-no at dukke op til The Oscar’s i en lille cocktailkjole). Derfor sad jeg også og savlede big-time, da jeg så den her lookbook. Hvor er det bare nogle smukke kjoler! Der må været gået en prinsesse tabt i mig…
Min favorit er den sølvgrå her øverst (fuld-længde billede lige hernede under) – hvilken kan i bedst lide?

Atelier Versace’s Spring 2010 lookbook – love it! I’ve always had a thing for long red carpet-dresses. I love the grey-silver one in the first picture. Which one is your favorite?

Picture credit: Versace

3 kommentarer

  • De er virkelig også flotte – det er kunst! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den blå er helt klart min yndlings! Hold da op! Når jeg (for det sker nemlig 😉 ) skal til oscars så ville jeg have den på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ ChristinaHelt enig! Der er små kunststykker i sig selv!@ KimmieSjovt, det er faktisk den jeg mindst bryder mig om. Er ikke så vild med kjoler der er korte foran og lange bagved. Tilgengæld er farven fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie - Sag Harbour