Asos discountcode 20%

Trenchcoats

Jeg tror, at de fleste af os har opdaget, at trenchcoats bliver en af de helt store trends den kommende sæson. Især Burberry havde mange innovative trenchcoats på catwalken i deres SS10 kollektion: drapede skuldre, skørt og ærmer + nye farver. Personligt har jeg faktisk allerede 2 stk: en tan og en sort – begge fra Primark. De er bare ret plain i forhold til denne sæsons trenchcoats, så jeg er i tvivl om jeg skulle købe mig en ny? Jeg er især fristet af at skulle ha’ en med draperinger og evt i lyserød. Jeg har luret lidt på et par stykker som jeg har tænkt mig at vise jer på et andet tidspunkt. Skal i selv ud og ha’ købt en trenchcoat?

—————————–

I think all of us know that trenchcoats are one of this upcoming seasons biggest trends. And I blame the amazing Burberry SS10 collection. They had so many new and different trenchcoats: draped and new colours. I actually already have two trenchcoats myself – a tan and a black one, but they’re pretty plain compared to this seasons trenchs. That’s why I’m very tempted to get another one – I just don’t know if that’s stupid. What do you think? Are you gonna get a trenchcoat this season?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos discountcode 20%