Hello, Glee!

Gina Opening

Søde Katrine fangede mig lige midt i alt virvaret igår. Jeg var pænt stresset, håret lignede allerede en høstak og jeg var ret svedig – der var SÅ varmt i butikken med alle de mennesker. Det var rigtig hyggeligt, at møde alle jer der kom hen til mig og hilste på mig. Det blev jeg super glad over! Så tusind tak for det! Nu vil jeg gå ud og spise med Hr. Kæreste og nogle venner.

One of my readers took this picture of me yesterday at the Gina Tricot opening in Odense. I was a bit sweaty and my hair looked awfull – but it was a fun day! Now I’ll go out and eat dinner with some friends…

3 kommentarer

 • Susie

  Jeg så dig også derinde i går – turde dog ikke gå hen og hilse 😀 Er meget imponeret over, at du kunne være så sød, smilende og overskudsagtig i den varme og med alle de mennesker :-)Jeg er på pletten i morgen når Anker og Villy skal tale – så måske ses vi dér. Måske er jeg lidt mere modig efter et par 1. maj-øl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ SusieEj, det skulle du da bare ha' gjort! Jeg bider ikke 😉 Men mange tak, hvor er det sødt af dig. Jeg prøvede også, at lade være med at blive påvirket af det kaos af mennesker der var. Jeg skal desværre ikke deltage i 1. maj ting først på dagen i morgen, da jeg har andre planer. Det er første gang i flere år jeg ikke kan det, så det er super ærgeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej med dig:-) Jeg var i Gina Tricot i Odense i torsdags, hold op der var mange mennesker. Jeg vidste ikke du arbejdede der, men tror jeg så dig og tænkte, at jeg vidste hvem du var, men kunne ikke lige komme på hvorfra jeg kendte dig:-)Hold op der var varmt derinde!Mvh Ann-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello, Glee!